Indoor | Flanders Eventmaker
Loading...

Skydiven 2 flights pp

AltAltAltAlt

Unieke vrije val ervaring Droom je er soms van om te kunnen vliegen als een vogel? Of om een ‘vrije val ervaring’ mee te maken zonder uit een vliegtuig te moeten springen? Indoor Skydiving maakt die droom waar! Gewichtloos zweven In onze allernieuwste installatie ontdek je onder begeleiding van professionele instructeurs in de verticale windtunnel hoe het voelt om te zweven als een vogel. Ervaar het gevoel dat alle skydivers met elkaar verbindt - gewichtloosheid en een ultieme kick. Waar wacht je dus nog op. Maak je klaar voor een unieke ervaring en evolueer van een beginner tot een ervaren Pro Flyer!

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen

Indoorgolf

Indoorgolf Maldegem Indoorgolf west-vlaanderen Indoorgolf kust   Indoorgolf aan zee

Wilde u altijd al weten of er een nieuwe Tiger Woods in u schuilt? Tijdens deze golfinitiatie kunt u uw kunnen uitgebreid testen samen met de rest van het team. Ook wie geen ervaring heeft, wordt ingeleid in de beginselen van de golfsport. Keer na deze heerlijke activiteit geheel ontspannen terug huiswaarts, met de perfecte swing en een score om ù tegen te zeggen!

Wij verwelkomen u graag met een glaasje. Vervolgens geven we een woordje uitleg op de green over putting en chipping, aansluitend een wedstrijdje op onze 9 holes Pitch & Putt. Na het korte spel gaan we dan van slag op de korte drivingrange om daarna uitleg te krijgen van de golfsimulator. Vervolgens spelen we een “dichtst bij de vlag” op één van onze golfsimulatoren. Welkomstdrankje bij aankomst 1/2u uitleg over de spelregels 2u vrij golfen op onze indoorgolf. 1u op de golfsimulator Alle dranken inbegrepen tijdens de +/-3u

Deze activiteit is haalbaar vanaf 4 personen en tot ongeveer 40 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.