Moordspel | Flanders Eventmaker
Loading...

Moorddiner

Moorddiner Op uw locatie Moorddiner west-vlaanderen Moorddiner kust   Moorddiner aan zee

Wij brengen theater tot bij de culinaire tafel, een formule die tot op heden nog steeds een groot succes kent. “Moord aan Tafel” is een concept waarbij de mensen kunnen reserveren voor een avondje uit eten waarbij tussen de verschillende gangen door de acteurs fragmenten spelen van een moordspel. Deze formule is ook uiterst geschikt als activiteit voor verenigingen, serviceclubs,…die er een gezellige avond van kunnen maken en enkel met de eigen leden van de maaltijd en het gebeuren kunnen genieten. Naast theater brengen de spelers zang, muziek en spetterende humor.

Een theaterstuk in 4 delen tussen de gangen door, waarbij de mensen kunnen kijken, luisteren en genieten zonder dat ze daarbij gestoord worden tijdens hun maaltijd. De mensen, die als koppel, maar meestal in kleinere of grotere groep met vrienden er naar toe komen, krijgen een blad waarop ze dader, moordwapen, motief, …kunnen invullen. Na het derde deel geven de mensen hun invulformulier af (dader, moordwapen, motief,...) en in het vierde deel wordt de ontknoping gespeeld. Achteraf wordt de nodige toelichting en uitleg gegeven en wordt het groepje winnaars bekend gemaakt.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 25 personen en tot ongeveer 100 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Moordspel

Moordspel Op uw locatie Moordspel west-vlaanderen Moordspel kust   Moordspel aan zee

ER IS EEN MOORD GEBEURD! Wie is de dader? Wat was het moordwapen? Was het intrige, passie, haat of afgunst? U wordt door een groep acteurs ondergedompeld in een heuse moordscène. Intriges en samenzwering zullen u snel op het foute been zetten, dus laat u niet bedotten. Zoek de juiste dader en word een echte Sherlock Holmes. Het moordspel bestaat uit het interviewen van 5 verdachten, gespeeld door 5 acteurs, in subgroepen of in de totale groep waarbij gezocht wordt naar de dader en het motief.

Deze oefening bestaat uit 3 fases : 1.De voorbereiding ( stratégie & taakverdeling ) 2.De uitvoering met als doel via teamwork komen tot het vinden van de dader en het motief. 3.De nabespreking: Hoe werd de informatie verzameld, geanalyseerd en hoe werd er tot een eindconclusie gekomen. In de evaluatie, de briefing van de simulatie worden verschillende aspecten rond samenwerking geanalyseerd: zowel de voorbereiding van de oefening als de uitvoering ervan. Deze ervaringen worden getoetst aan de dagelijkse realiteit, daar waar nodig worden inzichten en tips gegeven om de ‘samen’werking te verfijnen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 20 personen en tot ongeveer 60 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.