Hoe plan ik een goede teambuilding aan de kust

De kust is een unieke locatie om uw teambuilding te organiseren. De zee brengt immers altijd een vakantiegevoel en rust. U vind er een ruim aanbod aan activiteiten zowel op het strand als op het water.

Maar hoe begint u er aan:

  1. Keuze van de activiteit:  Als u een voorkeur heeft voor een bepaalde activiteit, laat ons dan eerst de geschikte locatie daarvoor vinden. Zo hebben badsteden met golfbrekers op het strand wat voor zeilwagenrijden niet ideaal is, We hebben ook een 4 tal havens om te zeilen maar elke haven heeft zo zijn voor en nadelen. Voor golfinitiatie heeft u een golfterein nodig ....ect.
  2. Keuze van de locatie:  Op basis van de activiteit zal de een selectie aan locaties al uitgedund worden, maar toehankelijkheid of parking kan ook belangrijk zijn. 
  3. Keuze van de datum: Weet als u iets wenst te doen op het strand dat we dan best ook eerst de getijden nagaan, wat anders een super groot strand lijkt kan bij hoogtij veranderen in een piepklein strookje zand. Ook activiteiten zoals zeilwagenrijden, kite of garnaalvissen zijn afhankelijk van de getijden.

 

Vraag nu meer info aan!

Alternatieven

We weten dat het weer aan de kust niet altijd te voorspellen valt. Bij elke teambuilding activiteit bieden wij een waardig alternatief om uw dag perfect te laten verlopen.

Regen

Bij regenweer voorzien wij steeds een indoor activiteit, maar sommige activiteiten waar we toch nat worden kunnen ook leuk zijn bij lichte regen, dan voorzien wij douches.

Geen wind

Het hoeft niet steeds regen te zijn, een pachtige zonnige dag maar dan zonder wind kan bv bij zeilwagenrijden niet gunstig uitpakken. Dan voorzien wij een andere buitenactiviteit.