Krokusduik Side Shore Surfers

U bent hier

Krokusduik Side Shore Surfers

Op de laatste zaterdagnamiddag van de krokusvakantie vond naar traditie de jaarlijkse krokusduik van de surfclub Side Shore Surfers plaats. Zowel jong als oud kwamen naar de surfclub om samen het koude zeewater te trotseren. Degenen die liever op het droge bleven, kwamen supporteren en genoten van de warme en gezellige sfeer. Na de inschrijvingen werd er begonnen met een korte opwarming. Eens de deelnemers het warm hadden gekregen konden ze onder begeleiding van de fanfare het water instormen. 

Dit jaar hadden we als thema 'Professionals at work'. Iedereen die verkleed kwam, maakte kans op een aantal leuke prijzen. Zo werd een prijs weggegeven voor de oudste en de jongste deelnemer, best verklede koppel, ... Ook de wisselbeker van de gemeente De Panne werd doorgegeven aan de vereniging met het grootste aantal deelnemers. 

Na een verkoelende duik kon iedereen naar hartenlust genieten van gratis geroosterde sprotjes en lekkere warme soep. Met een muziekje op de achtergrond werd er in de bar nagenoten en wat bijgepraat. Ondanks het minder goede weer was het toch alweer een geslaagde editie van de krokusduik. Op naar volgend jaar! 

Posted by Fien