TramQuest Oostende - Knokke

U bent hier

TramQuest Oostende - Knokke

Op een winterse zondagmiddag is ons winnend testteam op bezoek geweest in Oostende, waar ze begonnen zijn aan de grote tramzoektocht tussen Oostende en Knokke. Na een korte briefing zijn de twee teams vol spanning en adrenaline met de tram richting Knokke vertrokken. Tijdens de tramzoektocht krijgen de teams verschillende vragen en opdrachten waarvan ze er zoveel mogelijk moeten oplossen binnen een tijdslimiet van twee uur en een half. Wanneer ze dit limiet overschrijden krijgen ze strafpunten. Soms is het antwoord al te vinden vanop de tram zelf, andere momenten moeten ze vlug op en af de tram springen om het antwoord te vinden. Een goede strategie is dus een must!

Na een kleine 3 uur zijn beide teams terug aangekomen in Oostende en werden de vragenbundels verbeterd. Vol spanning hebben ze gewacht op het resultaat, want wie was nu de winnaar? "Young & fabulous" of "Les anciens"? Dit keer hebben de jongeren zich bewezen, "Young and fabulous" hebben nipt de overwinning gehaald. Uitgelaten en vol vreugde waren de jongeren, eveneens toen hen hun prijs werd overhandigd. "Les anciens" waren wat teleurgesteld, maar ondanks dit verlies hebben ze een leuke namiddag beleeft.

Met een fijn en voldaan gevoel zijn beide teams terug naar huis gekeerd na hun avontuurlijke middag langs de Belgische Kust.

Posted by stagiair