Frequently Asked Questions

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS


De meest gestelde vragen

 

Wij voorzien in samenspraak met onze klant graag een alternatief. Alternatieven kunnen gekozen worden binnen ons bestaand activiteiten pakket en dienen mee gedeeld te worden bij de reservatie. Bij de meeste gevallen betaald u enkel de activiteit die plaatsvind zonder extra kosten.
De breedte van het strand is afhankelijk van de getijden. Vanaf drie uur voor tot drie uur na laag water is het strand breed genoeg. Wenst u een datum te kiezen op basis van de getijden, consulteer dan hier de getijkalender 
Garnaalkruien start steeds twee uur voor laag water. Wilt u deze activiteit graag inplannen, consulteer dan hier de getijkalender: http://www.vlaamsehydrografie.be/Userfiles/pdf/Getijtafels_TAW_2017_Afd-...
Een windkracht van 4 tot 6 beaufort of van 20 km/u tot 45 km/u is het meest geschikt. Nieuwsgierig of er op uw dag voldoende wind voorspeld wordt? Volgende website heeft volgens ons de meest correcte info: http://meteociel.fr/previsions/38703/de_panne.htm
Wij ontvangen vanaf 6 personen, maar niet alle activiteiten lenen zich voor kleine groepen ....  

Enkele tips voor een TOPEVENEMENT aan de kust


enkel do's en don'ts voor uw evenement aan de kust

 

Kies Uw Data Zorgvuldig!

Boekt u een corporate evenement aan de kust? Vermijd dan vakanties en weekends. Waarom zou u deze prachtige locatie delen met tal van toeristen als u tijdens de week de kust voor u alleen kan hebben?

Beleef De Kust!

Het zou zonde zijn een evenement aan de kust te boeken en net iets te ver van de zee te zitten. Neem een hotel of seminarielocatie met zicht op zee, organiseer uw koffiebreaks in het zand en boek minstens 1 (teambuilding-) activiteit op het strand. Beter nog: neem een hotel dat zich, via het strand, op wandelafstand bevindt van uw vergaderzalen en motiveer uw team hierdoor voor een korte wandeling. Aan zee komen immers altijd frisse ideeën aanwaaien.

Wees Zeker Van Kwaliteit!

De kust kent enorm veel kwalitatieve zaken, maar jammer genoeg kunnen sommige 'tourist-traps' voor onaangename verrassingen zorgen. Controleer uw locaties daarom grondig of laat u begeleiden door ervaren evenementenbureaus.

Voorzie Alternatieven!

Kiest u voor een originele activiteit zoals zeilen of zeilwagenrijden? Voorzie dan dat de wind die dag misschien niet van de partij is en hou steeds een alternatief klaar.

Hou De Getijden In De Gaten!

Ga de tijdstippen van hoog- en laagwater na. Het prachtige brede strand kan een piepklein strookje zand worden bij hoogwater.

Wees Zeker Van Uw Privacy!

Wenst u een van de vele zeil- of surfclubs te boeken? Weet dan dat zij hun leden niet kunnen buitensluiten. Op een winderige dag kan een anders rustige locatie vollopen met gemotiveerde watersporters.

Ga De Wetgeving Na!

Het strand is nu eenmaal een publieke locatie. Vele badsteden laten er geen private feesten toe. Indien u een tent wenst te plaatsen op het strand neemt u best eerst contact op met de lokale instanties.

Boek Tijdig!

De kust kent een extra drukke periode van mei tot oktober, wees dus snel met uw reservaties.

Voorzie Een Drankpost

Organiseert u een rally, zoektocht of sport activiteit zorg dan steeds dat er een drank post aanwezig is. U kan uw collega's, vrienden of familie niet op pad sturen zonder hen te laten weten waar een verfrissing op hen wacht. Doet u dit niet dan kan u uw verschillende teams gaan zoeken op de vele aanlokkelijke terrasjes die de kust kent en loopt u het risico dat de volledige groep uiteenvalt!

Zeilen

Zeilen op zee is een topper op gebied van teambuilding. Hou bij deze activiteit rekening met de ervaring van de deelnemers. Heb je een team van ervaren zeilers, dan zijn de meerdaagse uitstappen een ongelooflijk goede manier om elkaar beter te leren kennen. Na een paar dagen op een beperkte ruimte samen te leven komt de ware aard steeds boven... Zit je met beginners, dan heb je maar 1 zeezieke nodig om de volledige dag in het water doen vallen. Beperk je met beginners steeds op een halve dag en hou de maaltijd aan wal !

!

De kust

!

De Zee

Alternatieven

We weten dat het weer aan de kust niet altijd te voorspellen valt. Bij elke teambuilding activiteit bieden wij een waardig alternatief om uw dag perfect te laten verlopen.

Regen

Bij regenweer voorzien wij steeds een indoor activiteit, maar sommige activiteiten waar we toch nat worden kunnen ook leuk zijn bij lichte regen, dan voorzien wij douches.

Geen wind

Het hoeft niet steeds regen te zijn, een pachtige zonnige dag maar dan zonder wind kan bv bij zeilwagenrijden niet gunstig uitpakken. Dan voorzien wij een andere buitenactiviteit.