Seminarie

Aula op de haven

Huur Aula + ProjectiePapier en schrijfgeriefElektriciteitsaansluitingen voor laptops, smartphones, …Koffie, thee, water, gebakje, fruit in de piramideWifi

VIEW DETAILS

Unieke locatie

Het staat als een baken op de dijk van de badplaats en is een levende herinnering aan de bruisende Belle Epoque met haar unieke architectuur.Deze locatie biedt plaats aan 14 personen. Er zijn 7 slaapkamers (sommige met zee-en duinzicht) met telkens een dubbelbed ,TV, een eigen doucheruimte en WC.

VIEW DETAILS

moderne polyvalente ruimte

opkuis inbegrepen meubilair aanwezig

VIEW DETAILS

Vergaderzaal met zicht op zee

Unieke locatie aan zee met ruime, aangename vergaderzalen met zicht op zee. Elke zaal is voorzien van alle nodige audiovisuele benodigdheden.

VIEW DETAILS

Vergaderruimte met zeezicht

De volledig ingerichte seminarieruimte beschikt niet alleen over alle denkbare accessoires en av-materiaal voor een vergadering maar ligt tevens op een extra-ordinaire locatie op het strand met een 100% zeezicht. Indien het weer het ons toelaat kunnen we zelf uw vergadering op het strand organiseren

VIEW DETAILS

Seminarie ruimtes aan zee

Zowat overal in België vindt men seminarie- & MICE -locaties met een mooie groene tuin of een bos in de nabijheid.  
Maar als u met een origineel seminarie uit de hoek wil komen is de kust een ideale optie. 

Uw seminarieruimte met zicht op zee, de koffiebreak op het strand, lunchen tussen de duinen, brainstormen op een boot op zee..., het kan allemaal.
Flanders Eventmaker is gespecialiseerd in Seminaries aan de Belgische kust.

Nederlands

Rooftop meetingroom halve dag

Deze uniek zaal bovenop het dak van private kantoorruimtes biedt een prachtig zicht over de regio en is volledig uitgerust voor uw meeting.

VIEW DETAILS

Galerij met zicht op zee

Een adembenemende en inspirerende omgeving voor uw meeting, met een ongelofelijk frontaal zeezicht.Een plek waar je kan genieten van kunst, design en food.

VIEW DETAILS