Kookworkshop

Beschrijving

Beleef een compleet verzorgde avond en geniet van een heerlijke maaltijd. Samen laat u alle ingrediënten samenkomen tot één geheel, waarna u van het perfecte resultaat kunt genieten.De bereiding van dit 3-gangen seizoensmenu gebeurt onder het toeziend oog van ervaren leermeesters.We kunnen allemaal samen aan de slag gaan of verschillende teams die elk een deel van de maaltijd gaan voorbereiden. (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert)Deze maaltijd wordt u geserveerd met aangepaste wijnen.Wij kunnen voor deze workshop verschillende locaties aanbieden, van een huiselijke sfeer tot industriële keuken.Jullie staan in voor de volledig maaltijd van het dekken van de tafel tot het bereiden van de maaltijd. De afwas laat u aan ons over.

type activiteit: 
Deze activiteit duurt: 
4:00
minimum aantal deelnemers: 
8 personen
maximum aantal deelnemers: 
15 personen

Alternatieven

We weten dat het weer aan de kust niet altijd te voorspellen valt. Bij elke teambuilding activiteit bieden wij een waardig alternatief om uw dag perfect te laten verlopen.

Regen

Bij regenweer voorzien wij steeds een indoor activiteit, maar sommige activiteiten waar we toch nat worden kunnen ook leuk zijn bij lichte regen, dan voorzien wij douches.

Geen wind

Het hoeft niet steeds regen te zijn, een pachtige zonnige dag maar dan zonder wind kan bv bij zeilwagenrijden niet gunstig uitpakken. Dan voorzien wij een andere buitenactiviteit.