teambuilding | Flanders Eventmaker
Loading...

Kookworkshop

Kookworkshop Op uw locatie Kookworkshop west-vlaanderen Kookworkshop kust  Kookworkshop aan zee

Beleef een compleet verzorgde avond en geniet van een heerlijke maaltijd. Samen laat u alle ingrediënten samenkomen tot één geheel, waarna u van het perfecte resultaat kunt genieten. De bereiding van dit 3-gangen seizoensmenu gebeurt onder het toeziend oog van ervaren leermeesters.

We kunnen allemaal samen aan de slag gaan of verschillende teams die elk een deel van de maaltijd gaan voorbereiden. (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert) Deze maaltijd wordt u geserveerd met aangepaste wijnen. Wij kunnen voor deze workshop verschillende locaties aanbieden, van een huiselijke sfeer tot industriële keuken. Jullie staan in voor de volledig maaltijd van het dekken van de tafel tot het bereiden van de maaltijd. De afwas laat u aan ons over.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 16 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 4:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Rib

Rib Oostende Rib west-vlaanderen Rib kust  Rib aan zee

Met een RIB of rigid inflatable boat, scheur je op en door de golven van de Noordzee. Deze speedboat wordt tot het uiterste gedreven, waardoor een ongekend snelheidsgevoel zich van u meester maakt. Tijdens deze tocht over het water begeleidt een ervaren stuurman de groep om van deze activiteit een echte topper te maken!

Bezoek aan de Thorntonbank is mogelijk tot 3bft Gemiddelde duur 1u De capaciteit per boot varieert tussen de 8 en 12 Wij kunnen tot 100 pers simultaan op het water krijgen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 6 personen en tot ongeveer 12 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Virtual Reality BOM experience

Virtual Reality BOM experience Op uw locatie Virtual Reality BOM experience west-vlaanderen Virtual Reality BOM experience kust  Virtual Reality BOM experience aan zee

Je zit in een afgelegen duister kamertje. De lampen gaan aan, het enige wat je ziet is een ingewikkelde bom voor je neus, de tijd op de klok tikt weg. Uiteraard kan je niet alles alleen oplossen : er is een team nodig. Je zal dus hulp moeten vragen en de juist info moeten doorgeven. Gelukkig weet jouw team op de bank precies hoe je de bom moet ontmantelen, maar zij weten niet hoe de bom eruit ziet… Ga de ideale communicatietest aan en werk samen om de bom te ontmantelen. Onthoud: Blijf praten en niemand zal ontploffen!

Na een korte briefing vliegen jullie er in, we bouwen een kleine competitie tussen de verschillende teams. 1 persoon per team zet de VR bril op, de rest van het team heeft de sleutel tot het ontmantelen van de bom in zijn/ haar handen. Daarna wordt er gewisseld. Afhankelijk van de grootte van de groep/ beschikbare tijd kan er nog een andere VR opdracht ingestoken worden.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 2 personen en tot ongeveer 18 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Cocktail Workshop

Cocktail Workshop Op uw locatie Cocktail Workshop west-vlaanderen Cocktail Workshop kust  Cocktail Workshop aan zee

Altijd al willen weten hoe de professionele barmannen overheerlijke, tropische cocktails tevoorschijn toveren? Ons team neemt u op sleeptouw tijdens een workshop waar een selectie cocktails aan bod komt. De nodige attributen worden voorzien, de recepten ontsluierd. En wanneer aan het eind van de workshop alle ingrediënten samensmelten, is het tijd om de smaakpapillen te verwennen!

Stap voor stap worden de recepten van de cocktails uitgelegd onder begeleiding van professionele barmannen. Tijdens de workshop beschikt elke deelnemer over de benodigde cocktailtools. Een viertal cocktails komen aan bod. deze workshop duur ongeveer anderhalf uur.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 40 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Yoga

Yoga Op uw locatie Yoga west-vlaanderen Yoga kust

Het rustgevend en ontspannend effect van Yoga is alom bekend. Het bewust worden van lichaam en geest versterkt en ontspant het individu. Van een Yoga-prof leert u stap voor stap de kunst van Yoga en zijn mystiek. Met het strand als bondgenoot en onder begeleiding van zachte muziek voelt u zich na deze ervaring weer als herboren.

Na een korte inleiding, start onze Yoga-professional met de workshop. U leert er de beginselen van Yoga, waarbij gewaakt wordt over het correcte uitvoeren ervan. Deze activiteit brengt zowel energie als rust bij de deelnemers.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Lasershooting in de duinen

AltAltAltAlt

Een spannend hi-tech spel voor iedereen die houdt van sensatie en plezier! Lasergame speel je met een aangepast paintball geweer, zonder verfballetjes. Dus geen verfspatten, geen masker... pure fun. Dit op een unieke locatie in de duinen van De Panne.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 36 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Elektrische step zoektocht

Elektrische step zoektocht De Panne Elektrische step zoektocht west-vlaanderen Elektrische step zoektocht kust  Elektrische step zoektocht aan zee

Onze elektrische step rally is een ludieke activiteit die elke leeftijdsgroep weet te appreciëren met een elektrische step. Elk team zoekt zijn weg aan de hand van tips die u van ons meekrijgt. Onderweg wordt uw algemene kennis op de proef gesteld en is het de bedoeling om zoveel mogelijk vragen juist op te lossen. Onderweg serveren wij de teams een natje en een droogje op een originele manier.

Elk team krijgt een routebeschrijving zonder kaart, aan de hand van aanwijzigingen vinden zij hun route met de billenkar. De vragen gaan zowel over de regio als over cultuur of gaan over algemene weetjes. De antwoorden op de vragen kan je vinden langs het parcours. De ene vragen vergen al wat meer moeite dan de andere. Om uw zoektocht te personaliseren kan uw bedrijf zelf ook vragen aanleveren om de groepen wat extra aan de tand te voelen. We maken groepen per 2-3-4,... personen. Routes zijn beschikbaar in 3 talen. Mogelijkheid om te vertrekken aan het station of uw hotel.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Golfinitiatie

Golfinitiatie De Haan Golfinitiatie west-vlaanderen Golfinitiatie kust  Golfinitiatie aan zee

Wilde u altijd al weten of er een nieuwe Tiger Woods in u schuilt? Tijdens deze golfinitiatie kunt u uw kunnen uitgebreid testen samen met de rest van het team. Ook wie geen ervaring heeft, wordt ingeleid in de beginselen van de golfsport. Keer na deze heerlijke activiteit geheel ontspannen terug huiswaarts, met de perfecte swing en een score om ù tegen te zeggen!

Tijdens een initiatie geeft de golfpro van de club een woordje uitleg over de golfsport en wordt u doorheen de beginselen van de sport geleid. Op één à twee uurtjes tijd slaat u uw eerste ballen op de driving range. Wij voorzien u van het juiste materiaal.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 40 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Zeilen halve dag

Zeilen halve dag Oostende Zeilen halve dag west-vlaanderen Zeilen halve dag kust  Zeilen halve dag aan zee

Heerlijk het sop afschuimen, de zee trotseren en het immense gevoel van ruimte en vrijheid ervaren. Vaar met ons mee op een competitie- of privé-jacht en proef van het zeemansbestaan. Geniet van deze ervaring in groep of ga gezellig met z’n twee de zonsondergang tegemoet. De bedoeling is dat iedereen die dat wenst actief deelneemt, het zeilen is een teamsport waar iedereen rekening moet houden met elkaar. Sturen, zeilen ophijsen, manoeuvres uitvoeren,... aan uw team om alles vlot te laten verlopen onder het wakend oog van onze ervaren kapitein. Deze activiteit wordt volledig verzorgd met een hapje en een drankje.

Afspraak bij de haven! Na een korte briefing op de boot gooien we de trossen los en gaan we van wal. We varen mee met de wind, kiezen zo onze koers en vertrekken op avontuur. Een glaasje cava en een grote fruitmand zijn voorzien op de boot.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 6 personen en tot ongeveer 50 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Djembe

AltAltAltAlt

Proef van het drummen en ervaar de vibraties van Australische oerklanken. De geschikte manier om cultuur als universele taal te ervaren. De slag en het ritme, de communicatie door middel van klanken versterken het gevoel van samenhorigheid. Met het strand als klankkast is dit de perfecte energiebooster!

Tijdens de activiteit wordt u een hapje en een drankje aangeboden op een originele manier.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 12 personen en tot ongeveer 150 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Zeilwagenrijden

AltAltAltAlt

Hou je van de wind en het strand en schrikt snelheid je niet af? Dan zit je goed in een zeilwagen! Het is helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. Na een korte instructie kan je zelf in een zeilwagentje stappen en strandzeilen. En het is verbazend hoe snel je over het strand kan razen! Een windkracht van 25 km/u volstaat om met een zeilwagen een snelheid van 50 km/u te halen. Geen motorgeronk, geen uitlaatgassen, alleen het geluid van roffelende wielen op het zand en het fluiten van de wind in de zeilen. Zalig toch?

We beginnen met een demonstratie over het zeilklaar maken van de zeilwagen . Nadat iedereen zijn zeilwagen heeft opgetuigd, geven we een korte uitleg over het besturen van de kar en de basisregels. U neemt plaats met 2 personen in de zeilwagen en kan zich vrij begeven op een vooraf uitgestippeld parcours. Na een tijdje wordt het parcours gewijzigd en wordt de sensatie verhoogd. Indien gewenst kunnen we afsluiten met een kleine competitie.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 50 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Vespa 2 pers per vespa

Vespa 2 pers per vespa Op uw locatie Vespa 2 pers per vespa west-vlaanderen Vespa 2 pers per vespa kust  Vespa 2 pers per vespa aan zee

Met onze Vespa’s is het zalig cruisen langsheen de mooiste plekjes aan zee. Genieten gaat hierbij hand in hand met stijlvol Italiaans design, terwijl de snelheid je toelaat om de streek te verkennen. Landelijke weggetjes leiden je langsheen de mooiste vergezichten van de streek, en talloze mooie plekjes overtuigen je keer op keer van de charme van de Vlaamse Kust. Voor wie geen ervaring heeft met Vespa’s, voorzien wij een grondige uitleg over het functioneren ervan, zodat werkelijk iedereen ten volle van deze tocht kan genieten!

Tijdens deze teambuilding bestuurt een deelnemer de vespa en gaat de 2e persoon achterop, indien gewenst kunnen we wisselen gedurende de rit. De gehele route wordt uitgevoerd met de nodige begeleiding. Hierdoor kan zowel de ervaren als de minder ervaren vespa-chauffeur aan deze activiteit deelnemen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 24 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Schermen 2u

AltAltAltAlt

Onder begeleiding van enkele topschermers maakt u kennis met één van de oudste Olympische disciplines. Deze schermworkshop is een originele en ontspannende activiteit voor zowel jong als oud. Wanneer iedereen na de inleiding de basistechnieken onder de knie heeft, kan overgegaan worden naar het duel. Als finale wordt in teamverband gestreden om zoveel mogelijk overwinningen te behalen en zo het andere team te verslaan!

De deelnemers krijgen eerst een korte uitleg over de schermsport, de kledij en de materialen. Daarna krijgt iedereen een persoonlijke uitrusting: een vest, een masker, een handschoen en een sabel. Op een ludieke manier worden de elementaire schermtechnieken aangeleerd. Van zodra de deelnemers het voetenwerk en enkele aanval- en verdedigingstechnieken beheersen, kan er overgegaan worden naar “het duel”. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen en in duel gaan met elkaar. Daarna kan men duelleren in teamverband, waarbij teamgenoten zoveel mogelijk overwinningen voor hun team moeten behalen om het andere team te verslaan.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 12 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Golfkar rally

Golfkar rally Op uw locatie Golfkar rally west-vlaanderen Golfkar rally kust  Golfkar rally aan zee

Ooit al eens een rally gehouden met een golfkar? Het is zeker de moeite waard! Deze activiteit zorgt voor een uitdagende dag. Tijdens deze rally wordt er een uitgestippeld parcour afgelegd langs mooie, bekende en onbekende plekjes in een kustgemeente naar keuze. Verdeeld in verscheidende teams zoeken ze hun weg doorheen de stad. Onderweg wachten vele uitdagingen, vragen, weetjes en praktische proeven hen op. Iedereen in de startblokken, en START! Welk team haalt de meeste punten en komt als eerste over de eindstreep?

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 80 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Quizetaxe rally / go-cart zoektocht

Quizetaxe rally / go-cart zoektocht De Panne Quizetaxe rally / go-cart zoektocht west-vlaanderen Quizetaxe rally / go-cart zoektocht kust  Quizetaxe rally / go-cart zoektocht aan zee

Onze quiz-tax rally is een ludieke activiteit die elke leeftijdsgroep weet te appreciëren met de typisch kust go-cart of billenkar. U wordt ingedeeld in teams van 4 tot 6 personen per go-cart en elk team zoekt zijn weg aan de hand van tips die u van ons meekrijgt. Onderweg wordt uw algemene kennis op de proef gesteld en is het de bedoeling om zoveel mogelijk vragen juist op te lossen. Onderweg serveren wij de teams een natje en een droogje op een originele manier.

Elk team krijgt een routebeschrijving zonder kaart, aan de hand van aanwijzigingen vinden zij hun route met de billenkar. De vragen gaan zowel over de regio als over cultuur of gaan over algemene weetjes. De antwoorden op de vragen kan je vinden langs het parcours. De ene vragen vergen al wat meer moeite dan de andere. Om uw zoektocht te personaliseren kan uw bedrijf zelf ook vragen aanleveren om de groepen wat extra aan de tand te voelen. Per go-cart kan je met groepjes van 4 - 5 - 6 -..... personen werken. Routes zijn beschikbaar in 3 talen. Mogelijkheid om te vertrekken aan het station of uw hotel.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Hindernissenparcours

Hindernissenparcours De Panne Hindernissenparcours west-vlaanderen Hindernissenparcours kust  Hindernissenparcours aan zee

Durf jij de hoogte in en hindernissen doorstaan? Klim van hindernis naar hindernis, de parcours zijn bedoeld om iedereen aan te trekken. Hebt u hoogte vrees of bent u niet echt sportief? Iedereen zal aan zijn trekken komen tijdens deze hindernissenparcours. Het parcours bestaat uit 3 niveau’s, elk met een andere moeilijkheidsgraad. Grijp uzelf vast aan touwen, klim over hangende bruggen, klim over een ladderbrug, loop over evenwichtsbalken,... Kracht, evenwicht, lenigheid en behendigheid komen zonder twijfel allemaal aan bod bij het overwinnen van de hindernissen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 6 personen en tot ongeveer 15 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Kite initiatie

Kite initiatie De Panne Kite initiatie west-vlaanderen Kite initiatie kust  Kite initiatie aan zee

Ervaar de kracht van de wind! Zet de stap van de kinderlijke vlieger naar een echte tractie-kite en laat u verbazen door de kracht van moeder natuur. Onder begeleiding van onze professionele instructeur maakt u kennis met deze spectaculaire sport. Voorkennis is niet vereist, dus iedereen kan van deze activiteit kan genieten! Wij voorzien een glaasje cava of frisdrank, verse ongepelde garnaaltjes en een grote fruitmand tijdens de activiteit.

In groepjes van 2-3 personen per kite gaan we na een korte instructie aan het werk op het strand. Standaard duurt deze activiteit 2 uur

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 50 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Klimmen

Klimmen De Panne Klimmen west-vlaanderen Klimmen kust  Klimmen aan zee

Houden jullie van hoogte, klimmen, avontuur en spanning? Dan is deze klimmuur de ideale activiteit. Zowel de beginneling als de doorgedreven competitieklimmer kan er terecht. Iedereen kan op zijn of haar niveau uitgedaagd worden. Er is een totale klimoppervlakte van 363m2, goed voor maar liefst 2000 gekleurde grepen. Wacht niet en kom deze heuse klimzaal ontdekken!

Deze activiteit is haalbaar vanaf 6 personen en tot ongeveer 24 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

GPS zoektocht

GPS zoektocht De Panne GPS zoektocht west-vlaanderen GPS zoektocht kust  GPS zoektocht aan zee

Ingevoerde coördinaten leiden u van de ene aanwijzing naar de andere. Gevonden informatie, correcte antwoorden en voltooide opdrachten zorgen voor extra punten & de juiste route. Een leuke en spannende wandelzoektocht vergezeld van een welverdiende borrel en een lekker hapje!

Elk team krijgt een routebeschrijving zonder kaart, aan de hand van de gps vinden zij hun route. De vragen gaan zowel over de regio, cultuur, algemene weetjes. De antwoorden op de vragen kan men vinden op de weg, de ene vragen al wat meer moeite dan de andere. Om uw zoektocht te personaliseren kan uw bedrijf zelf ook vragen aanleveren om de groepen aan de tand te voelen. teams van 4 - 5 - 6 -..... personen Routes zijn beschikbaar in 3 talen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 150 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Quadtocht

AltAltAltAlt

Een quadtocht in de natuur staat gelijk aan een adrenalinerijk avontuur. Een quad is immers een soort motor op vier wielen waarmee je alle soorten terreinen kunt trotseren. Heuvels, rotsen, wegen vol putten: wanneer je met een quad rijdt, is geen enkele hindernis te veel. Onder begeleiding van een instructeur trek je er de bossen mee in. Sommige stukken zullen heel smal of heel ongelijk lijken, maar niet gevreesd: met een beetje behendigheid en beheersing van je voertuig ben je er zo doorheen.

Eerst en vooral trekken we onze pakken en helmen aan. Na een korte technische en veiligheid briefing gaan we op pad. Deze 2 uur durende tocht brengt ons via onverharde paden doorheen de streek en voorziet af en toe een pittige uitdaging.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 5 personen en tot ongeveer 15 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Autozoektocht "bestaande route"

AltAltAltAlt

Op ontspannen wijze de streek doorkruisen, de schoonheid van bekende en minder bekende dorpen en straatjes ontdekken, punten sprokkelen door vragen te beantwoorden, een hapje en een drankje? Tijdens onze autozoektocht combineren wij al het bovenstaande! Streef samen met je passagier(s) een foutloos parcours na en geniet van deze zalige tocht.

Na een korte briefing, over het verloop van de zoektocht wordt de start gegeven. De instructies leiden je doorheen de streek. De antwoorden op de vragen kun je onderweg ontdekken, maar hulp vragen aan passanten kan ook van pas komen!

Deze activiteit is haalbaar vanaf 12 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit is op maat, aangepast naar uw wensen.

Slip & grip training

AltAltAltAlt

Het wordt steeds drukker op de weg. We willen allen steeds sneller van A naar B. Helaas zijn de weersomstandigheden niet steeds optimaal. Regen, sneeuw of ijzel kunnen de wegvastheid beïnvloeden. Vroeg of laat komen ook ervaren chauffeurs op de weg in moeilijke situaties terecht. Begrijpen wat er op zulke momenten kan gebeuren en de juiste reflexen leren om u eruit te redden, dat behoort tot het doel van deze ‘Slip & Grip training. De nadruk ligt op praktische oefeningen.

1. Interactieve presentatie over Veilig & Preventief Rijden 2. SLIPTRAINING CAR CONTROL op de piste. 3. SLIPTRAINING REMMEN IN NOODSITUATIES op de piste

Deze activiteit is haalbaar vanaf 1 personen en tot ongeveer 16 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Haka

AltAltAltAlt

Maak kennis met het wereldberoemde fenomeen uit Nieuw-Zeeland: Haka! Een haka is dé manier om als groep een duidelijk statement te maken. Dit gebeurt door gebruik van lichaam en stem. Voeg daarbij de combinatie van innerlijke én uiterlijke kracht en je bent klaar om anderen te imponeren. In de Maoricultuur heeft elke gelegenheid een eigen dans of ‘haka’. Haka’s zijn er voor geboortes, huwelijken, begrafenissen, maar ook om tegenstanders in gevechten of wedstrijden. Haka vormt een energieke activiteit waarbij u, op basis van de oude traditionele haka, een geheel eigen creatie neerzet. Treedt met uw bedrijf in de voetsporen van deze sporthelden en hun voorouders!

Na een korte uitleg in de basis technieken, gaan we in verschillende teams een eigen Haka creëren. Als elk team zijn haka goed onder de knie heeft, dan gaan we de confrontatie met het andere team aan !

Deze activiteit is haalbaar vanaf 20 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Garnaal kruien

Garnaal kruien Op uw locatie Garnaal kruien west-vlaanderen Garnaal kruien kust  Garnaal kruien aan zee

Stap in de laarzen van de traditionele garnaalvissers en degusteer je eigen vangst! Belgische grijze garnalen, kleine heerlijkheid van bij ons, worden al sinds jaar en dag op traditionele manier "gekruid" en vervolgens ambachtelijk bereid, tenminste als een echte garnalenkruier zijn ding doet. Deze mensen hebben de know-how om deze grijze delicatesse op de juiste manier uit de Noordzee te halen en te bereiden. Elke kruier heeft dan ook zijn eigen geheim recept en zweert bij het zijne. Menig groot restaurateur en kenner zal dan ook beamen dat een vers gevangen en gekookte lauwe garnaal één van 's werelds grootste delicatessen is. Volledig anders dan de gecommercialiseerde garnaal die door kustvisservaartuigen wordt binnengehaald. Dompel je onder in deze mooie Belgische traditie!

Onder begeleiding van een gids per 4/5 worden de garnalen met sleepnetten gevangen en daarna getrieerd. Daarna wordt de 'catch of the day' bereid volgens de juiste traditie. Vervolgens ronden we de workshop af met een gezellig aperitief en uiteraard garnalendegustatie. Hiervoor kiezen we als locatie een lokaal natuurmuseum waar verdere uitleg verschaft wordt omtrent onze vangst en het leven in de Noordzee. Deze activiteit is afhankelijk van de getijden en start steeds 2u voor laag water

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 20 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Zandkastelen bouwen

Zandkastelen bouwen Op uw locatie Zandkastelen bouwen west-vlaanderen Zandkastelen bouwen kust  Zandkastelen bouwen aan zee

Iedereen heeft in zijn jeugd wel eens een zandkasteel gebouwd. Maar hoe zou u het vandaag de dag er van afbrengen met uw huidige kennis, ervaring en creativiteit? Leef u nog eens uit op het strand en breng het zandkastelen bouwen zo naar een heel nieuw niveau. Ga de uitdaging opnieuw aan en overtref uzelf !

Bouw het grootste, origineelste en mooiste zandkasteel van de Belgische kust ! Attributen : 2 schoppen , 1 kleine en een grote emmer, uw handen, tennisbal, zeewater en heel veel zand ☺ U beoordeelt na afloop het resultaat van uw collega’s, en zij dat van u, waarbij de volgende criteria worden gehanteerd : * Originaliteit * Afwerking * Grootte Om het nog leuker te maken kan u een opdracht laten uitwerken rond een thema naar eigen keuze.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 20 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Battle of the Rafts

Battle of the Rafts Oostduinkerke Battle of the Rafts west-vlaanderen Battle of the Rafts kust  Battle of the Rafts aan zee

Een zeewaardig vlot bouwen vergt heel wat teamwerk. Als je graag in een namiddag én op het water wil gaan én ook een teambuildingsactiviteit wil gedaan hebben, dan is dit dé activiteit. Ieder team krijgt een basispakket aan materiaal om zijn eigen vlot te bouwen. Voor we starten is er echter een opdracht voorzien. Het team dat die opdracht wint verdient een extra bouwmateriaal. Na een woordje uitleg over de sjortechnieken, is het aan jou en je team om met behulp van palen, tonnen en touw een zeewaardig vlot te bouwen! Wie maakt het sterktste vlot? Het moment waarop jullie jullie vlot testen op het water wordt die vraag beantwoord. Welk vlot geraakt het vlotst door de branding? Is de zee vlak? Dan wint het team dat als eerste met zijn vlot rond de boei geraakt. Plezier gegarandeerd tijdens deze uitdagende activiteit.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 20 personen en tot ongeveer 60 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Chocolade workshop

Chocolade workshop Op uw locatie Chocolade workshop west-vlaanderen Chocolade workshop kust  Chocolade workshop aan zee

Op het programma: - Chocolate experience: prikkelen van smaakpapillen met chocolade shooter - Proeven van diverse gesmolten chocolades - proeven van rauwe cacaoboon - Historiek van chocolade and the making of - Het pellen met de hand van de cacaoboontjes en maken van cacaonibs - Maken van chocolade op basis vanpure cacaonibs en mengen met ruwe rietsuiker - maken van een authentieke chocolade drank zoals de Inca's en Azteken -Verwerken van de gemaakte chocolade in pure tabletten en verpakken

Deze activiteit is haalbaar vanaf 15 personen

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Drone initiatie

AltAltAltAlt

Tijdens deze teambuilding leren jullie allereerst vliegen met een drone, waarna jullie het tegen elkaar opnemen in een carroussel van verschillende drone spelletjes. (Bijvoorbeeld een race doorheen een hindernissenparcours of een wedstrijdje pizza's vervoeren) We laten iedereen ook kennismaken met First Person View brillen.  Deze brillen worden typisch gebruikt in combinatie met drones, waarbij je in de bril kan zien wat de dronecamera ziet.  Beide worden onafhankelijk van elkaar gebruikt.    Een hele leuke kennismaking met drones en aanverwante technologieën.

Onze drone initiatie duurt standaard 2 tot 2,5u.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 12 personen en tot ongeveer 30 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

De Mol

Alt

Ben je fan van De Mol en wil je zelf ook eens deelnemen aan het spel? Bij ons kan je terecht voor een “De Mol-ervaring”. Het spel bestaat uit verschillende opdrachten en de teams worden na elke uitdaging opnieuw samengesteld. De mol probeert de opdrachten te saboteren en zijn/haar team te laten verliezen. Binnen je team moet je samenwerken en overleggen om de mol op te sporen. Maar wie kan je nog vertrouwen? Wie zal de mol ontmaskeren en het spel winnen of gaat de mol zelf met de overwinning lopen? Tijdens de opdrachten zijn samenwerking, sportiviteit en tactiek heel belangrijk. Daag jezelf en je vrienden of familie uit en ga op zoek naar de mol!

Deze activiteit is haalbaar vanaf 6 personen en tot ongeveer 25 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Luchtkarabijn schieten

AltAltAltAlt

Wat is karabijnschieten? Wie heeft er nog niet eens op de kermis geschoten met een karabijn? Onze karabijnen zijn van hetzelfde type. Na een initiatie van de begeleider wordt er een competitie geschoten in verschillende onderdelen tussen de individuele deelnemers of desgewenst tussen de teams. Karabijnschieten is absoluut niet gevaarlijk als de veiligheidsregels en de instructies van de begeleider worden nageleefd.

Richtlijnen bij het karabijnschieten   Wapens en munitie op de 10 meterstand wordt geschoten met luchtkarabijn, en als munitie de diabolo .177 of 4,5 mm. De houding is staand. Nota : Zo u als u niet beschikt over een eigen wapen, dan staan er clubwapens ter beschikking. Kledij en uitrusting Schoeisel : bij voorkeur met een vlakke Zool, bv. turnpantoffels. Voor de dames zeker geen hoge hakken. Handschoen : ofwel de dagelijkse lederen handschoen of de speciale schiethandschoen. Doel stabiliteit van het wapen verhogen. Ogen: in sommige gevallen kan het aangewezen Zijn een schietbril en/of een schietpet te dragen. Nota : Het is niet verplicht dergelijke kledij te dragen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 20 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Rafting

Rafting Oostduinkerke Rafting west-vlaanderen Rafting kust  Rafting aan zee

"In hetzelfde schuitje zitten" wordt hier wel héél letterlijk genomen.  Enkel door samen te werken, te communiceren en de orders van de stuurman perfect op te volgen, kan de raft op de juiste koers gehouden worden. Durft jullie team de branding en de beruchte noordzeegolven aan?

In groepjes van 8 a 10 personen per boot gaan we na een korte instructie de zee in. Samenwerken is een must om deze activiteit te laten slagen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 100 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Expeditie Robinson standaard

Alt

Bij ons kun je terecht voor een Robinson-ervaring aan onze eigen kust. Tijdens de proeven strijden verschillende teams tegen elkaar. Het Expeditie Robinson-spel bestaat uit verschillende beproevingen met vuur, water, katapult en kokosnoten, evenwicht… waarin concentratie, lichaamsbeheersing, sportiviteit en tactiek heel belangrijk zijn. Daag jezelf en je vrienden of familie uit tijdens deze supertoffe ervaring! Deze versie bestaat uit 4-5 proeven.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 6 personen en tot ongeveer 90 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Bumperballen en Mega-ballen

AltAltAltAlt

Deze teambuilding wordt opgesplitst in 2 delen, namelijk bumperbal en reuzenbal. Reuzenbal houdt in dat je wordt geplaatst in ballen met een diameter van +- 2 meter. Door samen te werken met je teamgenoten kan je de verschillende opgelegde opdrachten voltooien. Daarnaast spelen de teams verschillende malen tegen elkaar met de Bumperbal zoals bij de spelen Cirkelpit, capture-the-flag, bumpervoetbal,...

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 30 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Bootcamp

Bootcamp De Panne Bootcamp west-vlaanderen Bootcamp kust  Bootcamp aan zee

Wij presenteren u met heel veel zin deze bootcamp ervaring Een editie die niet enkel nagelbijtend en grensverleggend zal zijn, maar een bootcamp die u op sleeptouw zal nemen. We willen meer dan een uitdaging bieden, het moet u op zowel kracht als conditioneel vlak laten transformeren en ervoor zorgen dat u een merkbaar verschil voelt. We streven naar een gemotiveerde groep die zin heeft in uitdaging en teamspirit.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 100 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Fiets of mountainbike tocht

Fiets of mountainbike tocht Op uw locatie Fiets of mountainbike tocht west-vlaanderen Fiets of mountainbike tocht kust  Fiets of mountainbike tocht aan zee

Met mountainbikes door bos en duinen? Met de fietsen of tandems door de Vlaamse Moeren? Of gaat u liever richting Vlaamse Ardennen om in de voetsporen te treden van tal van bekende renners? Wij stellen de geschikte tocht met deskundige begeleiding voor u samen. In de fietstocht voorzien wij steeds 3 uur begeleiding en een bevoorradingspost.

Per 15 personen wordt een begeleider voorzien. Helmen worden ter beschikking gesteld.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 100 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Lachcoach

Leuke ludieke start of afsluiter van uw consumer/corporate event of seminarie voor grote groepen. Lachsessies in het kader van stress managment. Het helpt te ontspannen en te relativeren waarbij negatieve stress wordt omgezet in positieve stress waardoor men zich beter gaat voelen in het lichaam.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 01:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Fakkeltocht

Alt

Wandelschoenen en winterkledij aan? Fakkel bij de hand? Check! Je kan vertrekken voor een avondwandeling langs de prachtige kustlijn of hinterland. Onderweg kom je op krachten met lekkere soep of een borreltje.(optioneel)

Parfum workshop

Parfum workshop Op uw locatie Parfum workshop west-vlaanderen Parfum workshop kust  Parfum workshop aan zee

Tijdens deze parfumworkshop nemen we de groep graag mee op een ‘fascinerende geurreis’. Na een korte inleiding begeleiden we iedere deelnemer bij de parfumdegustatie en de finale fijnselectie. De laatste 3 à 4 favoriete parfums worden bij iedereen uitgetest en geparfumeerd en nadien uitgebreid in groep besproken, telkens gelinkt mét een verrassende en zeer specifieke karakteranalyse.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 12 personen en tot ongeveer 50 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Vlottenbouw

Vlottenbouw De Panne Vlottenbouw west-vlaanderen

Watersport en teambuilding in één, dat is vlottenbouw op zee. Nadat we jullie de nodige knooptechnieken aangeleerd hebben, is het aan jouw team om met behulp van palen, tonnen en touw een zeewaardig vlot te bouwen! Een avontuurlijke activiteit voor vrienden, familie, collega’s… waarbij samenwerken centraal staat. Misschien lijkt het simpel. Maar een zeewaardig vlot bouwen vergt heel wat teamwork. Nadat jullie de nodige knooptechnieken aangeleerd hebben is het aan jullie om het perfecte vlot te bouwen. Met behulp van tonnen, palen en sjortouw bouwen jullie een degelijk vlot. Maar welk vlot is het meest zeewaardige? Nat of niet nat, plezier gegarandeerd tijdens deze activiteit.

Elke deelnemer krijgt een wetsuit. Na een korte initiatie op het strand trekken we de golven in.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 25 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Kajak

Kajak Op uw locatie Kajak west-vlaanderen Kajak kust  Kajak aan zee

kajak - peddel - reddingsvest 2 zitters / sit on top.

Vuurloop

AltAltAltAlt

Grenzen verleggen, persoonlijk en als team? Een workshop vuurlopen brengt dit op een originele manier tot stand! Samen overwint u één van de oerangsten van de mens, door de juiste mind-setting en motivatie. Ga tot het uiterste en ervaar de roes van voldoening na het trotseren van de hete kolen!

Deze activiteit is haalbaar vanaf 26 personen en tot ongeveer 49 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Moorddiner

Moorddiner Op uw locatie Moorddiner west-vlaanderen Moorddiner kust  Moorddiner aan zee

Wij brengen theater tot bij de culinaire tafel, een formule die tot op heden nog steeds een groot succes kent. “Moord aan Tafel” is een concept waarbij de mensen kunnen reserveren voor een avondje uit eten waarbij tussen de verschillende gangen door de acteurs fragmenten spelen van een moordspel. Deze formule is ook uiterst geschikt als activiteit voor verenigingen, serviceclubs,…die er een gezellige avond van kunnen maken en enkel met de eigen leden van de maaltijd en het gebeuren kunnen genieten. Naast theater brengen de spelers zang, muziek en spetterende humor.

Een theaterstuk in 4 delen tussen de gangen door, waarbij de mensen kunnen kijken, luisteren en genieten zonder dat ze daarbij gestoord worden tijdens hun maaltijd. De mensen, die als koppel, maar meestal in kleinere of grotere groep met vrienden er naar toe komen, krijgen een blad waarop ze dader, moordwapen, motief, …kunnen invullen. Na het derde deel geven de mensen hun invulformulier af (dader, moordwapen, motief,...) en in het vierde deel wordt de ontknoping gespeeld. Achteraf wordt de nodige toelichting en uitleg gegeven en wordt het groepje winnaars bekend gemaakt.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 25 personen en tot ongeveer 100 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Kleiduifschieten

Kleiduifschieten Op uw locatie Kleiduifschieten west-vlaanderen Kleiduifschieten kust  Kleiduifschieten aan zee

Laser kleiduifschieten lijkt op het traditionele kleiduifschieten maar dan met een funfactor maal tien! Met vijf speciale jachtgeweren schieten de deelnemers op een reflecterende kleiduif, die tot 50 meter door de lucht wordt afgeschoten! Voor een realistische weergave en verbeterde gameplay, zijn het overhalen van de trekker en het breken van de kleiduif dan ook effectief te horen. Alle scores worden door het electronisch scorebord direct verwerkt en bijgehouden. Er zijn tot vijf verschillende spelvormen mogelijk waaronder vb. skill shoot en speed shoot.

Voor het laser kleiduif schieten is minimaal een oppervlakte van 15 x 30 meter nodig. Doordat de kleiduiven van kunststof zijn en er niet met scherp geschoten wordt, is er geen afval en is er ook geen vergunning nodig om de set te gebruiken.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 5 personen en tot ongeveer 30 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Workshop Graffiti

Workshop Graffiti Op uw locatie Workshop Graffiti west-vlaanderen Workshop Graffiti kust  Workshop Graffiti aan zee

Een verfrissende pauze tijdens een lange dag vergaderen of een dagje teambuilding bezit bij voorkeur een creatief element. En wat is er creatiever dan uit het niets en samen met collega’s een kunstwerk te creëren? Tijdens een graffitiworkshop wordt lustig gebrainstormd, druk overlegd en in alle vrijheid geïmproviseerd. Op die manier spreken uw medewerkers hun verbeeldingskracht en vindingrijkheid aan; kwaliteiten die ongetwijfeld van pas komen op uw werkvloer. Tegelijkertijd worden uw medewerkers eraan herinnerd hoe belangrijk het is om samen te werken wanneer een ambitieus doel wordt nagestreefd.

Hoe de workshop is ingedeeld? Eerst krijgt u duidelijke instructie met een demonstratie van de uitgelegde technieken. Vervolgens maken we een groepsfoto en deelt de begeleider de groep op in kleinere groepjes. Uit een korte brainstormsessie rolt een onderwerp of thema, wanneer deze kleine groepjes aan de slag gaan met allerlei opdrachten. Omdat deze opdrachten langzaam in moeilijkheidsgraad toenemen, blijft de graffitiworkshop uitdagend.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 40 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Yoga op muziek

Yoga op muziek Op uw locatie Yoga op muziek west-vlaanderen Yoga op muziek kust  Yoga op muziek aan zee

Door de hoofdtelefoons wordt elk achtergrondgeluid gedempt, waardoor u zich volledig kunt afzonderen van de buitenwereld. De combinatie van zorgvuldig geselecteerde en gesynchroniseerde muziek brengt u veel dieper in de Flow. Een pure herbronning van zowel uw fysieke als uw mentale kracht. Yoga met dat ietsje meer! Wij creëren een magisch zen-moment voor elke werknemer resulterend in een energie-boost van formaat. Belevingen op elk niveau, elke leeftijd en elke locatie: in de natuur, op events, op het strand of op kantoor, maw waar u maar wilt duikt u volledig in uw ZEN-cocon en ervaart u pure fysieke en mentale wellness!

Set-up kan op elke locatie, ook als er geen elektriciteit voorzien is (strand / park / domein / tuin). Bij aanvang van de sessie worden de yoga-matten klaargelegd, de draadloze hoofdtelefoons uitgedeeld en de werking ervan uitgelegd. De sessie wordt gegeven door onze professionele docent, Conference energizer: wij kunnen ook een supersnelle set-up garanderen zonder het gebruik van Yoga-matten, maar enkel het beleven van ZEN-momenten met eenvoudige stretches onder leiding van onze docent via de draadloze hoofdtelefoons.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 100 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Wijn Workshop

Wijn Workshop Op uw locatie Wijn Workshop west-vlaanderen Wijn Workshop kust  Wijn Workshop aan zee

Wijnen, kopies en hapjes-gerechten volgens afspraak

Karting

Karting Poperinge Karting west-vlaanderen Karting kust  Karting aan zee

Racepak aan?  Helm bij de hand?  Dan bent u klaar om na de instructies en veiligheidsbriefing een echte karting race te beleven.   Even opwarmen en na enkele minuten kunt u samen met uw vrienden en collega’s strijden voor de topscore.   Klaar om te starten?  Go!

Een echte Formule 1 start, ideaal voor kleinere groepen die een wedstrijd onderling willen racen. De grand-prix bestaat uit drie onder delen: 1. 12 min vrije training. 2. de chrono's of kwalificatie: 15 minuten om de beste tijd neer te zetten de beste rondetijd mag de Pole-postion innemen 3. de race: 25 min. race winnaar = langste afstand

Deze activiteit is haalbaar vanaf 6 personen en tot ongeveer 15 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Workshop “Handen uit de mouwen en brouwen”

Workshop “Handen uit de mouwen en brouwen” Oostende Workshop “Handen uit de mouwen en brouwen” west-vlaanderen Workshop “Handen uit de mouwen en brouwen” kust  Workshop “Handen uit de mouwen en brouwen” aan zee

Dit is een volledige workshop brouwen: we starten met een korte theoretische uitleg over de verschillende stappen van het brouwproces om deze dan snel in de praktijk uit te voeren. we beginnen om 8h00 morgens en eindigen om 18h00 diezelfde dag.  na ca. 5 weken is het bier klaar en kan het gebotteld worden, ca 80 flessen van 0,75cl. Hier kan je ook actief aan deelnemen indien gewenst, let wel: het bier dient dan nog 14 dagen te rusten in een warme kamer alvorens te openen. 

Korte schets van het verloop van de dag: Brouwdag 60L: 8h00: verwelkoming en bespreking van het recept gevolgd door theorie brouwproces 9h00: Starten met afwegen van de ingrediënten en het schroten van de mout 9h30: storten van de mout en begin maischproces 11h30: start filteren 14h00: Start kookproces toevoegen hop en aromas 16h00-16h30: einde kookproces en start transfer naar de fermentatietank 17h00-17h30: einde brouwdag en het schoonmaken van de brouwinstallatie De vooropgestelde uren kunnen variëren.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 4 personen en tot ongeveer 20 personen.

Find the CODE

Find the CODE Op uw locatie Find the CODE west-vlaanderen Find the CODE kust  Find the CODE aan zee

Haal het sterkste uit uw team. Deze zoektocht naar de code en locatie van een ongelofelijke schat vergt enig inzicht en kennis van uw team. Onder tijdsdruk moeten tal van raadsels opgelost worden, die u steeds dichter bij de schat brengen. Een combinatie van doe-, denk- en communicatie-opdrachten haalt het beste in uw mensen naar boven. Meerdere teams nemen het hier tegen elkaar op. Wie heeft de beste strategie en haalt de beloning binnen?

Er wordt gewerkt rond 3 pijlers Communicatie Creativiteit / problemsolving Doe opdrachten Het gaat er om de juiste mensen op de juiste opdrachten te plaatsen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 6 personen en tot ongeveer 100 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

e-mountainbike tocht

e-mountainbike tocht Op uw locatie e-mountainbike tocht west-vlaanderen e-mountainbike tocht kust  e-mountainbike tocht aan zee

Met mountainbikes door bos en duinen? Met de fietsen of tandems door de Vlaamse Moeren? Of gaat u liever richting Vlaamse Ardennen om in de voetsporen te treden van tal van bekende renners? Wij stellen de geschikte tocht met deskundige begeleiding voor u samen. In de fietstocht voorzien wij steeds 3 uur begeleiding en een bevoradingspost.

Per 15 personen wordt een begeleider voorzien. Helmen worden ter beschikking gesteld.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 40 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

TramQuest

TramQuest Op uw locatie TramQuest west-vlaanderen TramQuest kust  TramQuest aan zee

De kusttram is het ideale vervoermiddel aan de kust, daarom ontwierpen wij een splinternieuwe zoektocht, DE TRAMQUEST. Bij deze tramzoektocht krijgen de teams vragen en uitdagende opdrachten die ze vanop de tram maar ook van de tram af zullen moeten oplossen. Aan de hand van tips komen jullie te weten aan welke halte jullie het best afstappen en welke haltes jullie het best aan jullie voorbij laten gaan. Deze tram-quest zit boordevol verrassingen en uitdagingen. Klaar om een concurrerende strijd aan te gaan met elkaar? Wacht dan niet te lang, want de tram wacht ook niet op jullie!

De tram quest bestaat uit zowel denkproeven als praktische proeven … Het is de bedoeling om zoveel mogelijk opdrachten op te lossen, maar voor sommige opdrachten moet je afstappen en de opdracht zo snel mogelijk uitvoeren zodat je de tram niet mist! Soms is het aantal punten dat je kan verdienen ook de moeite om een volgende tram te nemen! Welke strategie kiest uw team?

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 100 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Kabelski

Kabelski Knokke-Heist Kabelski west-vlaanderen Kabelski kust  Kabelski aan zee

Waterskiën aan de kabel is een snelgroeiende sport / recreatieve beoefening die zowel jong als oud aanspreekt. Hierbij wordt dus gebruik gemaakt van een sleeplift i.p.v. een boot. Je wordt voortgetrokken over het water met een snelheid van 30 km/uur. De kabel wordt aangedreven door een geluidsarme elektromotor.

In dit concept maakt de waterskiër een ‘droge’ start vanaf het startplatform, dat haaks op de omloopkabel staat. Eenmaal op het water kan de skiër meerde rondes maken, met een lengte van 700-900 meter, afhankelijk van de kabelbaan. Wanneer je in het water valt zwem je naar de oever, wandelt terug en start opnieuw.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 6 personen en tot ongeveer 20 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Stand Up Paddle

Stand Up Paddle St. Idesbald Stand Up Paddle west-vlaanderen

Stand Up Paddle (SUP) bestaat erin zich rechtop staand op een surfplank te verplaatsen met behulp van een roeispaan (paddle). Perfecte work-out met een grote dosis FUN!

Begeleiding door erkende monitoren Gebruik van sportmaterialen Uitrusting (wetsuit, zwemvest, trapeze) Gebruik van kleedkamers & douches

Deze activiteit is haalbaar vanaf 4 personen en tot ongeveer 6 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Ster-opdracht strand

Ster-opdracht strand Op uw locatie Ster-opdracht strand west-vlaanderen Ster-opdracht strand kust

In de teambuilding-oefeningen wordt samenwerking op een leuke manier gestimuleerd. Communicatie en teamwork staan hier, zoals in het echte bedrijfsleven, centraal. Om te slagen moet er namelijk efficiënt op elkaar ingespeeld worden. Deze activiteit is geschikt voor zowel de minder sportieve als de sportieve deelnemer.

De groep word in verschillende teams verdeeld. Er wordt een parcours samengesteld, opgebouwd uit verschillende proeven. Elk team probeert deze opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren wat een gezonde competitiedrang aanwakkert & de teamspirit bevordert. Deze activiteit stimuleert op een ludieke manier tools als communicatie en teamwork die in het bedrijfsleven onmisbaar zijn. Enkele voorbeelden: reuzenskilatten, A-lopen, puzzel, labyrinth, evenwichtsparcours, reuzenzaklopen, spinnenweb,…

Deze activiteit is haalbaar vanaf 20 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Pirates of the North Sea

Pirates of the North Sea Oostduinkerke Pirates of the North Sea west-vlaanderen Pirates of the North Sea kust  Pirates of the North Sea aan zee

In teams van ca. 6 personen worden verschillende creatieve teambuilding/survival opdrachten uitgevoerd. Per geslaagde opdracht kunnen goudstukken verdiend worden. Het team dat, op het einde, de meeste goudstukken heeft wint. Een greep uit de opdrachten: Teamvlag maken, katapult bouwen, kokosnoot/kanonskogel afschieten, water hozen met houten been, anker ophalen, water uit de zee dragen, eendjes vissen met lange hengel, schat graven, schip bouwen, kanonskogels werpen ... Optie om een volledige dag te vullen binnen het survival thema: Vlottenbouw (zie Battle of the Rafts).

Deze activiteit is haalbaar vanaf 20 personen

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Blokarts

Blokarts Op uw locatie Blokarts west-vlaanderen Blokarts kust  Blokarts aan zee

Hou je van de wind en het strand en schrikt snelheid je niet af? Dan zit je goed in een zeilwagen! Het is helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. Na een korte instructie kan je zelf in een zeilwagentje stappen en strandzeilen. En het is verbazend hoe snel je over het strand kan razen! Een windkracht van 25 km/u volstaat om met een zeilwagen een snelheid van 50 km/u te halen. Geen motorgeronk, geen uitlaatgassen, alleen het geluid van roffelende wielen op het zand en het fluiten van de wind in de zeilen. Zalig toch?

We beginnen met een demonstratie over het zeilklaar maken van de zeilwagen . Nadat iedereen zijn zeilwagen heeft opgetuigd, geven we een korte uitleg over het besturen van de kar en de basisregels. U neemt plaats met 2 personen in de zeilwagen en kan zich vrij begeven op een vooraf uitgestippeld parcours. Na een tijdje wordt het parcours gewijzigd en wordt de sensatie verhoogd. Indien gewenst kunnen we afsluiten met een kleine competitie.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 16 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Go4orienteering

Go4orienteering Op uw locatie Go4orienteering west-vlaanderen Go4orienteering kust  Go4orienteering aan zee

Heb je ooit al een kant en klare methode gevonden die ervoor zorgt dat elke atleet, leerling, persoon zich even betrokken voelt om aan fysieke activiteit te doen, ongeacht het fitnessniveau van uw doelgroep? De Go4O is het antwoord! Het doel van deze activiteit is het oriëntatielopen op een speelse manier aanleren. Een sport die als kenmerk heeft mensen spontaan te doen bewegen tijdens de uitvoering van een cognitieve taak. Het speelse karakter van de verschillende oefeningen maakt dat jongeren niet beseffen dat ze bij de uitvoering van de oefeningen lopen. Lopen, zo moeilijk en lastig voor velen als ze rondjes op een piste of in een park moeten afleggen in een bepaalde tijd, wordt zo niet meer ervaren.

De oefeningenset bevat enkele oefeningen die al gedaan kunnen worden vanaf 4 à 5 jaar terwijl de meeste oefeningen geschikt zijn voor jongeren vanaf 8 jaar. Laat deze jeugdige leeftijd geen afschrikkingseffect hebben voor de wat oudere jeugd. Uit jaren ervaring is gebleken dat de leeftijd eigenlijk geen rol speelt, iedereen vindt de oefeningen leuk en uitdagend.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 20 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Golfsurfen

Golfsurfen Op uw locatie Golfsurfen west-vlaanderen Golfsurfen kust

Golfsurfen is waarschijnlijk de meest opkomende watersport van de laatste jaren. Peddelen, de juiste golf afwachten en een take-off proberen ! Onder begeleiding van een monitor probeer je de knepen van het golfsurfen onder de knie te krijgen. Alleen al op je buik liggend een golf surfen geeft je een kick! Een superleuke ervaring!

Elke deelnemer krijgt een wetsuit en plank. Na een korte initiatie op het strand trekken we de golven in.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 15 personen en tot ongeveer 40 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Skydiven 2 flights pp

AltAltAltAlt

Unieke vrije val ervaring Droom je er soms van om te kunnen vliegen als een vogel? Of om een ‘vrije val ervaring’ mee te maken zonder uit een vliegtuig te moeten springen? Indoor Skydiving maakt die droom waar! Gewichtloos zweven In onze allernieuwste installatie ontdek je onder begeleiding van professionele instructeurs in de verticale windtunnel hoe het voelt om te zweven als een vogel. Ervaar het gevoel dat alle skydivers met elkaar verbindt - gewichtloosheid en een ultieme kick. Waar wacht je dus nog op. Maak je klaar voor een unieke ervaring en evolueer van een beginner tot een ervaren Pro Flyer!

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen

Wavekarting 2p per boot

AltAltAltAlt

Wavekarting is pure sensatie op zee. In teams van 2 of 3 personen ontdek je deze unieke outdoor watersport aan onze kust. Geen kans om weg te dromen, want hier zit je zelf aan het stuur! Je krijgt eerste een techniche briefing en veiligheidsintsructies en de instructeurs begeleiden je tijdens de gehele activiteit, zodat alles veilig kan verlopen. Voorkennis of vaarbrevet is niet nodig. Aangezien je zelf vaart, bepaal je je eigen tempo.

Na een persoonlijke ontvangst heeft u even de tijd om, indien nodig, onze spatwaterdichte broeken en jassen aan te trekken. Na het aantrekken van de verplichte reddingsvest, kan de beknopte briefing ivm veiligheid en technische aspecten van start gaan. Alle deelnemers stappen per 2 of per 3 in een boot. Onze begeleiders varen met aparte security-boten voorop. Eenmaal op zee kunnen we gas geven en wordt er een parcours van een 30-tal km afgelegd waarbij de begeleider de juiste koers aanwijst. Er wordt vier à vijf maal gestopt om pilootwissels uit te voeren zodat iedere deelnemer zeker 2 maal het stuur in eigen handen kan nemen . Geen tijd voor zeeziekte! Deze activiteit duurt 1 uur 30 min (10 min omkleden, 20 min briefing en 1 uur varen).

Deze activiteit is haalbaar vanaf 2 personen en tot ongeveer 12 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Tandem fietsen

Tandem fietsen Op uw locatie Tandem fietsen west-vlaanderen Tandem fietsen kust  Tandem fietsen aan zee

Met tandems door de Vlaamse Moeren? Wij stellen de geschikte tocht met deskundige begeleiding voor u samen. In de fietstocht voorzien wij steeds 3 uur begeleiding en een bevoradingspost.

Per 15 personen wordt een begeleider voorzien. Helmen worden ter beschikking gesteld.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 20 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

GPS zoektocht

GPS zoektocht Nieuwpoort GPS zoektocht west-vlaanderen GPS zoektocht kust  GPS zoektocht aan zee

Ingevoerde coördinaten leiden u van de ene aanwijzing naar de andere. Gevonden informatie, correcte antwoorden en voltooide opdrachten zorgen voor extra punten & de juiste route. Een leuke en spannende wandelzoektocht vergezeld van een welverdiende borrel en een lekker hapje!

Elk team krijgt een routebeschrijving zonder kaart, aan de hand van de gps vinden zij hun route. De vragen gaan zowel over de regio, cultuur, algemene weetjes. De antwoorden op de vragen kan men vinden op de weg, de ene vragen al wat meer moeite dan de andere. Om uw zoektocht te personaliseren kan uw bedrijf zelf ook vragen aanleveren om de groepen aan de tand te voelen. teams van 4 - 5 - 6 -..... personen Routes zijn beschikbaar in 3 talen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 4 personen en tot ongeveer 150 personen.

Vespa

Vespa Op uw locatie Vespa west-vlaanderen Vespa kust  Vespa aan zee

Met onze Vespa’s is het zalig cruisen langsheen de mooiste plekjes aan zee. Genieten gaat hierbij hand in hand met stijlvol Italiaans design, terwijl de snelheid je toelaat om de streek te verkennen. Landelijke weggetjes leiden je langsheen de mooiste vergezichten van de streek, en talloze mooie plekjes overtuigen je keer op keer van de charme van de Vlaamse Kust. Voor wie geen ervaring heeft met Vespa’s, voorzien wij een grondige uitleg over het functioneren ervan, zodat werkelijk iedereen ten volle van deze tocht kan genieten!

Tijdens deze teambuilding bestuurt elke deelnemer z’n eigen vespa. De gehele route wordt uitgevoerd met de nodige begeleiding. Hierdoor kan zowel de ervaren als de minder ervaren vespa-chauffeur aan deze activiteit deelnemen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 29 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 7:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Quizetaxe rally / go-cart zoektocht

Quizetaxe rally / go-cart zoektocht Middelkerke Quizetaxe rally / go-cart zoektocht west-vlaanderen Quizetaxe rally / go-cart zoektocht kust  Quizetaxe rally / go-cart zoektocht aan zee

Onze quiz-tax rally is een ludieke teambuilding activiteit die elke leeftijdsgroep weet te appreciëren met de typisch kust go-cart of billenkar. U wordt ingedeeld in teams van 4 tot 6 personen per go-cart en elk team zoekt zijn weg aan de hand van tips die u van ons meekrijgt. Onderweg wordt uw algemene kennis op de proef gesteld en is het de bedoeling om zoveel mogelijk vragen juist op te lossen. Onderweg serveren wij de teams een natje en een droogje op een originele manier.

Elk team krijgt een routebeschrijving zonder kaart, aan de hand van aanwijzigingen vinden zij hun route met de billenkar. De vragen gaan zowel over de regio als over cultuur of gaan over algemene weetjes. De antwoorden op de vragen kan je vinden langs het parcours. De ene vragen vergen al wat meer moeite dan de andere. Om uw zoektocht te personaliseren kan uw bedrijf zelf ook vragen aanleveren om de groepen wat extra aan de tand te voelen. Per go-cart kan je met groepjes van 4 - 5 - 6 -..... personen werken. Routes zijn beschikbaar in 3 talen. Mogelijkheid om te vertrekken aan het station of uw hotel.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 4 personen en tot ongeveer 200 personen.

Rib Thornthonbank - Westerschelde

Rib Thornthonbank - Westerschelde Zeebrugge Rib Thornthonbank - Westerschelde west-vlaanderen Rib Thornthonbank - Westerschelde kust

Met een RIB of rigid inflatable boat, scheur je op en door de golven van de Noordzee. Deze speedboat wordt tot het uiterste gedreven, waardoor een ongekend snelheidsgevoel zich van u meester maakt. Tijdens deze tocht over het water begeleidt een ervaren stuurman de groep om van deze activiteit een echte topper te maken!

Bezoek aan de Thorntonbank of zeehonden spotten op de westerschelde is mogelijk. Gemiddelde duur 2u

Deze activiteit is haalbaar vanaf 6 personen en tot ongeveer 10 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

GPS Stadsspel

GPS Stadsspel Oostende GPS Stadsspel west-vlaanderen GPS Stadsspel kust  GPS Stadsspel aan zee

Ingevoerde coördinaten leiden u van de ene aanwijzing naar de andere. Gevonden informatie, correcte antwoorden en voltooide opdrachten zorgen voor extra punten & de juiste route. Een leuke en spannende wandelzoektocht vergezeld van een welverdiende borrel en een lekker hapje!

Elk team krijgt een routebeschrijving zonder kaart, aan de hand van de gps vinden zij hun route. De vragen gaan zowel over de regio, cultuur, algemene weetjes. De antwoorden op de vragen kan men vinden op de weg, de ene vragen al wat meer moeite dan de andere. Om uw zoektocht te personaliseren kan uw bedrijf zelf ook vragen aanleveren om de groepen aan de tand te voelen. teams van 4 - 5 - 6 -..... personen Routes zijn beschikbaar in 3 talen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 12 personen en tot ongeveer 150 personen.

Rafting

"In hetzelfde schuitje zitten" wordt hier wel héél letterlijk genomen.  Enkel door samen te werken, te communiceren en de orders van de stuurman perfect op te volgen, kan de raft op de juiste koers gehouden worden. Durft jullie team de branding en de beruchte noordzeegolven aan?

In groepjes van 8 a 10 personen per boot gaan we na een korte instructie de zee in. Samenwerken is een must om deze activiteit te laten slagen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 100 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Volksspelen

Volksspelen Poperinge Volksspelen west-vlaanderen Volksspelen kust

Oude spelen of volksspelen kunnen door jong en oud gespeeld worden. Reeds eeuwen zorgen deze volksspelen voor uren pretentieloos vermaak. De meeste oude spelen komen eigenlijk uit de herberg. Dus combineren wij dit met een kroegentocht.In de verschillende cafeetjes wordt een lokaal biertje geproefd en één of meerdere volksspelen gespeeld.

Route bestaat uit een 3 a 4 locaties waar telkens één of meerdere volksspelen kunnen gespeeld worden. Indien de groep groter is dan 30 pers, gaan we die opdelen in kleinere groepen die simultaan verschillende locaties aandoen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 20 personen en tot ongeveer 60 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 5:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Karting

Karting Middelkerke Karting west-vlaanderen Karting kust  Karting aan zee

Racepak aan?  Helm bij de hand?  Dan bent u klaar om na de instructies en veiligheidsbriefing een echte karting race te beleven.   Even opwarmen en na enkele minuten kunt u samen met uw vrienden en collega’s strijden voor de topscore.   Klaar om te starten?  Go!

Gemiddeld duurt deze activiteit 0:12 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Approachgolf

Approachgolf Knokke-Heist Approachgolf west-vlaanderen Approachgolf kust  Approachgolf aan zee

Knokke-Heist staat gekend om zijn golfclub Het Zoute maar als de drempel om daar te spelen te hoog is, kan je perfect terecht op de Approach Golf. Dit kort terrein met 9 holes kan je perfect zonder enige ervaring bespelen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 45 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Casino

Casino Oostende Casino west-vlaanderen Casino kust

Zin een casino avond "Las Vegas style"? Er zal speluitleg worden gegeven van de Amerikaanse roulette, Blackjack en de slotmachines door de croupiers onder begeleiding van een drankje . Eenmaal alle kennis verzameld kan vrij worden gespeeld in het casino. U speelt met echt geld , wat u wint neemt u ook mee naar huis.

Het namiddagpakket bestaat uit: - koffie met gebak OF een glaasje cava - speluitleg - 5 jetons van 2 euro pp - vrij spelen in het casino Voor de toegang tot de speelzaal is de minimumleeftijd 21 jaar mits legitimatie Voor de volledigheid geef ik nog even de huisregels mee : voor onderstaande beroepen is de toegang verboden : Notarissen, deurwaarders, magistraten, politiefunctionarissen

Deze activiteit is haalbaar vanaf 6 personen en tot ongeveer 80 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Expeditie Robinson standaard

Bij ons kun je terecht voor een Robinson-ervaring aan onze eigen kust. Tijdens de proeven strijden verschillende teams tegen elkaar. Het Expeditie Robinson-spel bestaat uit verschillende beproevingen met vuur, water, katapult en kokosnoten, evenwicht… waarin concentratie, lichaamsbeheersing, sportiviteit en tactiek heel belangrijk zijn. Daag jezelf en je vrienden of familie uit tijdens deze supertoffe ervaring! Deze versie bestaat uit 7 proeven.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 6 personen en tot ongeveer 90 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Quizetaxe rally / go-cart zoektocht

Quizetaxe rally / go-cart zoektocht Blankenberge Quizetaxe rally / go-cart zoektocht west-vlaanderen Quizetaxe rally / go-cart zoektocht kust  Quizetaxe rally / go-cart zoektocht aan zee

Onze quiz-tax rally is een ludieke activiteit die elke leeftijdsgroep weet te appreciëren met de typisch kust go-cart of billenkar. U wordt ingedeeld in teams van 4 tot 6 personen per go-cart en elk team zoekt zijn weg aan de hand van tips die u van ons meekrijgt. Onderweg wordt uw algemene kennis op de proef gesteld en is het de bedoeling om zoveel mogelijk vragen juist op te lossen. Onderweg serveren wij de teams een natje en een droogje op een originele manier.

Elk team krijgt een routebeschrijving zonder kaart, aan de hand van aanwijzigingen vinden zij hun route met de billenkar. De vragen gaan zowel over de regio als over cultuur of gaan over algemene weetjes. De antwoorden op de vragen kan je vinden langs het parcours. De ene vragen vergen al wat meer moeite dan de andere. Om uw zoektocht te personaliseren kan uw bedrijf zelf ook vragen aanleveren om de groepen wat extra aan de tand te voelen. Per go-cart kan je met groepjes van 4 - 5 - 6 -..... personen werken. Routes zijn beschikbaar in 3 talen. Mogelijkheid om te vertrekken aan het station of uw hotel.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 65 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Bumperballen en Mega-ballen

Bumperballen en Mega-ballen Op uw locatie Bumperballen en Mega-ballen west-vlaanderen Bumperballen en Mega-ballen kust  Bumperballen en Mega-ballen aan zee

Deze teambuilding wordt opgesplitst in 2 delen, namelijk bumperbal en reuzenbal. Reuzenbal houdt in dat je wordt geplaatst in ballen met een diameter van +- 2 meter. Door samen te werken met je teamgenoten kan je de verschillende opgelegde opdrachten voltooien. Daarnaast spelen de teams verschillende malen tegen elkaar met de Bumperbal zoals bij de spelen Cirkelpit, capture-the-flag, bumpervoetbal,...

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 22 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Expeditie Robinson standaard

Bij ons kun je terecht voor een Robinson-ervaring aan onze eigen kust. Tijdens de proeven strijden verschillende teams tegen elkaar. Het Expeditie Robinson-spel bestaat uit verschillende beproevingen met vuur, water, katapult en kokosnoten, evenwicht… waarin concentratie, lichaamsbeheersing, sportiviteit en tactiek heel belangrijk zijn. Daag jezelf en je vrienden of familie uit tijdens deze supertoffe ervaring! Deze versie bestaat uit 7 proeven + vlottenbouw

Deze activiteit is haalbaar vanaf 6 personen en tot ongeveer 90 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 5:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Quizetaxe rally / go-cart zoektocht

Quizetaxe rally / go-cart zoektocht Knokke-Heist Quizetaxe rally / go-cart zoektocht west-vlaanderen Quizetaxe rally / go-cart zoektocht kust  Quizetaxe rally / go-cart zoektocht aan zee

Onze quiz-tax rally is een ludieke activiteit die elke leeftijdsgroep weet te appreciëren met de typisch kust go-cart of billenkar. U wordt ingedeeld in teams van 4 tot 6 personen per go-cart en elk team zoekt zijn weg aan de hand van tips die u van ons meekrijgt. Onderweg wordt uw algemene kennis op de proef gesteld en is het de bedoeling om zoveel mogelijk vragen juist op te lossen. Onderweg serveren wij de teams een natje en een droogje op een originele manier.

Elk team krijgt een routebeschrijving zonder kaart, aan de hand van aanwijzigingen vinden zij hun route met de billenkar. De vragen gaan zowel over de regio als over cultuur of gaan over algemene weetjes. De antwoorden op de vragen kan je vinden langs het parcours. De ene vragen vergen al wat meer moeite dan de andere. Om uw zoektocht te personaliseren kan uw bedrijf zelf ook vragen aanleveren om de groepen wat extra aan de tand te voelen. Per go-cart kan je met groepjes van 4 - 5 - 6 -..... personen werken. Routes zijn beschikbaar in 3 talen. Mogelijkheid om te vertrekken aan het station of uw hotel.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Sushi workshop

Sushi workshop Op uw locatie Sushi workshop west-vlaanderen Sushi workshop kust  Sushi workshop aan zee

Samen met collega's genieten van heerlijke sushi's ....op een andere manier , op een actieve manier. Wij komen naar u, brengen een Zen sfeer met ons mee en leren u en uw collega's sushi maken, op traditionele en inventieve wijze. U kan actief deelnemen want wij brengen voor iedereen een sushi keuken-set mee. Toch liever alleen maar kijken en proeven? Geen probleem ook show cooking is mogelijk.

Wij brengen reeds gekookte rijst en klaargemaakte ingrediënten mee, om ermee aan de slag te gaan. Alle deelnemers maken 5 nigiri, 1 futomaki en 1 uramaki. ( er zijn dan voldoende sushi's voor een volledige maaltijd ) De hulpmaterialen die jullie hiervoor gebruiken mogen jullie na afloop mee naar huis nemen. De workshop duurt een 1,5 a 2 uur nadien gaan jullie aan tafel om de gemaakte sushi's op te eten.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

GPS zoektocht

GPS zoektocht Knokke-Heist GPS zoektocht west-vlaanderen GPS zoektocht kust  GPS zoektocht aan zee

Ingevoerde coördinaten leiden u van de ene aanwijzing naar de andere. Gevonden informatie, correcte antwoorden en voltooide opdrachten zorgen voor extra punten & de juiste route. Een leuke en spannende wandelzoektocht vergezeld van een welverdiende borrel en een lekker hapje!

Elk team krijgt een routebeschrijving zonder kaart, aan de hand van de gps vinden zij hun route. De vragen gaan zowel over de regio, cultuur, algemene weetjes. De antwoorden op de vragen kan men vinden op de weg, de ene vragen al wat meer moeite dan de andere. Om uw zoektocht te personaliseren kan uw bedrijf zelf ook vragen aanleveren om de groepen aan de tand te voelen. teams van 4 - 5 - 6 -..... personen Routes zijn beschikbaar in 3 talen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 150 personen.

Blokarten eigen kart

Blokarten is racen over het strand in een kart met een zeil erop. Spelend met wind, je stuur en je zeil race je over het strand. Iedereen kan het leren of je nu 8 jaar bent of 80. Voel de wind door je haren, de spetters op je gezicht en ervaar het gevoel van vrijheid. Neem snelle bochten, rijdt op 2 wielen, wie het beste gebruik maakt van de wind, die gaat het snelst.

We beginnen met een uitleg van 10 a 15 minuten en daarna zullen wij met elke deelnemer een rondje meerijden om ze op te starten, gaat dat goed, dan kunnen ze daarna zelfstandig verder rijden. Ze rijden continu in een parcours door ons uitgezet. Dit in verband met de veiligheid voor de deelnemers zelf, maar ook voor de strandgangers. Eigen kart : Maximaal 10 deelnemers per uur

Deze activiteit is haalbaar vanaf 5 personen en tot ongeveer 10 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Quizetaxe rally / go-cart zoektocht

Quizetaxe rally / go-cart zoektocht Nieuwpoort Quizetaxe rally / go-cart zoektocht west-vlaanderen Quizetaxe rally / go-cart zoektocht kust  Quizetaxe rally / go-cart zoektocht aan zee

Onze quiz-tax rally is een ludieke activiteit die elke leeftijdsgroep weet te appreciëren met de typisch kust go-cart of billenkar. U wordt ingedeeld in teams van 4 tot 6 personen per go-cart en elk team zoekt zijn weg aan de hand van tips die u van ons meekrijgt. Onderweg wordt uw algemene kennis op de proef gesteld en is het de bedoeling om zoveel mogelijk vragen juist op te lossen. Onderweg serveren wij de teams een natje en een droogje op een originele manier.

Elk team krijgt een routebeschrijving zonder kaart, aan de hand van aanwijzigingen vinden zij hun route met de billenkar. De vragen gaan zowel over de regio als over cultuur of gaan over algemene weetjes. De antwoorden op de vragen kan je vinden langs het parcours. De ene vragen vergen al wat meer moeite dan de andere. Om uw zoektocht te personaliseren kan uw bedrijf zelf ook vragen aanleveren om de groepen wat extra aan de tand te voelen. Per go-cart kan je met groepjes van 4 - 5 - 6 -..... personen werken. Routes zijn beschikbaar in 3 talen. Mogelijkheid om te vertrekken aan het station of uw hotel.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Rib

Rib Nieuwpoort Rib west-vlaanderen Rib kust

Met een RIB of rigid inflatable boat, scheur je op en door de golven van de Noordzee. Deze speedboat wordt tot het uiterste gedreven, waardoor een ongekend snelheidsgevoel zich van u meester maakt. Tijdens deze tocht over het water begeleidt een ervaren stuurman de groep om van deze activiteit een echte topper te maken!

Deze activiteit is haalbaar vanaf 1 personen en tot ongeveer 10 personen.

Quizetaxe rally / go-cart zoektocht

Quizetaxe rally / go-cart zoektocht De Haan Quizetaxe rally / go-cart zoektocht west-vlaanderen Quizetaxe rally / go-cart zoektocht kust  Quizetaxe rally / go-cart zoektocht aan zee

Onze quiz-tax rally is een ludieke activiteit die elke leeftijdsgroep weet te appreciëren met de typisch kust go-cart of billenkar. U wordt ingedeeld in teams van 4 tot 6 personen per go-cart en elk team zoekt zijn weg aan de hand van tips die u van ons meekrijgt. Onderweg wordt uw algemene kennis op de proef gesteld en is het de bedoeling om zoveel mogelijk vragen juist op te lossen. Onderweg serveren wij de teams een natje en een droogje op een originele manier.

Elk team krijgt een routebeschrijving zonder kaart, aan de hand van aanwijzigingen vinden zij hun route met de billenkar. De vragen gaan zowel over de regio als over cultuur of gaan over algemene weetjes. De antwoorden op de vragen kan je vinden langs het parcours. De ene vragen vergen al wat meer moeite dan de andere. Om uw zoektocht te personaliseren kan uw bedrijf zelf ook vragen aanleveren om de groepen wat extra aan de tand te voelen. Per go-cart kan je met groepjes van 4 - 5 - 6 -..... personen werken. Routes zijn beschikbaar in 3 talen. Mogelijkheid om te vertrekken aan het station of uw hotel.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 100 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Kite initiatie

Kite initiatie Knokke-Heist Kite initiatie west-vlaanderen Kite initiatie kust  Kite initiatie aan zee

Ervaar de kracht van de wind! Zet de stap van de kinderlijke vlieger naar een echte tractie-kite en laat u verbazen door de kracht van moeder natuur. Onder begeleiding van onze professionele instructeur wordt kennisgemaakt met deze spectaculaire sport. Voorkennis is niet vereist, waardoor eenieder van deze activiteit kan genieten!

In groepjes van 2-3 personen per kite gaan we na een korte instructie aan het werk op het strand.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 20 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Kookworkshop

Kookworkshop St. Idesbald Kookworkshop west-vlaanderen Kookworkshop kust

Beleef een compleet verzorgde avond en geniet van een heerlijke maaltijd. Samen laat u alle ingrediënten samenkomen tot één geheel, waarna u van het perfecte resultaat kunt genieten. De bereiding van dit 3-gangen seizoensmenu gebeurt onder het toeziend oog van ervaren leermeesters. We kunnen allemaal samen aan de slag gaan of verschillende teams die elk een deel van de maaltijd gaan voorbereiden. (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert) Deze maaltijd wordt u geserveerd met aangepaste wijnen. Wij kunnen voor deze workshop verschillende locaties aanbieden, van een huiselijke sfeer tot industriële keuken. Jullie staan in voor de volledig maaltijd van het dekken van de tafel tot het bereiden van de maaltijd. De afwas laat u aan ons over.

We kunnen allemaal samen aan de slag gaan of verschillende teams die elk een deel van de maaltijd gaan voorbereiden. (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert) Deze maaltijd wordt u geserveerd met aangepaste wijnen. Wij kunnen voor deze workshop verschillende locaties aanbieden, van een huiselijke sfeer tot industriële keuken. Jullie staan in voor de volledig maaltijd van het dekken van de tafel tot het bereiden van de maaltijd. De afwas laat u aan ons over.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 15 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 4:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Fotografie

Fotografie Op uw locatie Fotografie west-vlaanderen Fotografie kust  Fotografie aan zee

Ga mee op pad met onze professionele fotograaf!  Tijdens deze workshop wordt de basis van een goede foto toegelicht en leert u hoe u een foto technisch goed krijgt.  U wordt ingeleid in de wereld van diafragma's, sluitertijden en flitsen.  Daarbij maakt u optimaal gebruik van de omgeving.  Smile?  Ja, maar wel aan de andere kant van de lens dit keer!

Deze activiteit is haalbaar tot ongeveer 100 personen.

Golfinitiatie 1u30

Golfinitiatie 1u30 Oostende Golfinitiatie 1u30 west-vlaanderen Golfinitiatie 1u30 kust

Wilde u altijd al weten of er een nieuwe Tiger Woods in u schuilt? Tijdens deze golfinitiatie kunt u uw kunnen uitgebreid testen samen met de rest van het team. Ook wie geen ervaring heeft, wordt ingeleid in de beginselen van de golfsport. Keer na deze heerlijke activiteit geheel ontspannen terug huiswaarts, met de perfecte swing en een score om ù tegen te zeggen!

Tijdens een initiatie geeft de golfpro van de club een woordje uitleg over de golfsport en wordt u doorheen de beginselen van de sport geleid. Op één à twee uurtjes tijd slaat u uw eerste ballen op de driving range. Wij voorzien u van het juiste materiaal.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 40 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Fiets zoektocht

Fiets zoektocht Ieper Fiets zoektocht west-vlaanderen Fiets zoektocht kust

Onze quiz-tax rally is een ludieke activiteit die elke leeftijdsgroep weet te appreciëren. Tijdens een race op onze typische kust-go-karts aan de hand van quiz-vragen, zoeken teams van 4 tot 6 personen hun weg en verzamelen zo punten. Langs de weg serveren wij de teams een natje en een droogje op een originele manier.

Elk team krijgt een routebeschrijving zonder kaart, aan de hand van aanwijzigingen vinden zij hun route. De vragen gaan zowel over de regio, cultuur, algemene weetjes. De antwoorden op de vragen kan men vinden op de weg, de ene vragen vergen al wat meer moeite dan de andere. Om uw zoektocht te personaliseren kan uw bedrijf zelf ook vragen aanleveren om de groepen aan de tand te voelen. Gocarts voor groepjes van 4 - 5 - 6 -..... personen Routes zijn beschikbaar in 3 talen. Mogelijkheid om te vertrekken aan het station of uw hotel.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Luchtkarabijn schieten

Luchtkarabijn schieten Brugge Luchtkarabijn schieten west-vlaanderen Luchtkarabijn schieten kust  Luchtkarabijn schieten aan zee

Wat is karabijnschieten? Wie heeft er nog niet eens op de kermis geschoten met een karabijn? Onze karabijnen zijn van hetzelfde type. Na een initiatie van de begeleider wordt er een competitie geschoten in verschillende onderdelen tussen de individuele deelnemers of desgewenst tussen de teams. Karabijnschieten is absoluut niet gevaarlijk als de veiligheidsregels en de instructies van de begeleider worden nageleefd. Minimumleeftijd is 12jaar

Wapens en munitie Op de 10 meterstand wordt geschoten met luchtkarabijn, en als munitie de diabolo .177 of 4,5 mm. De houding is staand. Nota : Zo u als u niet beschikt over een eigen wapen, dan staan er clubwapens ter beschikking. Schoeisel : bij voorkeur met een vlakke Zool, bv. turnpantoffels. Voor de dames zeker geen hoge hakken. Handschoen : ofwel de dagelijkse lederen handschoen of de speciale schiethandschoen. Doel stabiliteit van het wapen verhogen. Ogen: in sommige gevallen kan het aangewezen Zijn een schietbril en/of een schietpet te dragen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 15 personen en tot ongeveer 20 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Rafting

Rafting Knokke-Heist Rafting west-vlaanderen Rafting kust

"In hetzelfde schuitje zitten" wordt hier wel héél letterlijk genomen.  Enkel door samen te werken, te communiceren en de orders van de stuurman perfect op te volgen, kan de raft op de juiste koers gehouden worden. Durft jullie team de branding en de beruchte noordzeegolven aan?

In groepjes van 8 a 10 personen per boot gaan we na een korte instructie de zee in. Samenwerken is een must om deze activiteit te laten slagen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 100 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Golfsurfen

Golfsurfen De Panne Golfsurfen west-vlaanderen Golfsurfen kust

Golfsurfen is waarschijnlijk de meest opkomende watersport van de laatste jaren. Peddelen, de juiste golf afwachten en een take-off proberen ! Onder begeleiding van een monitor probeer je de knepen van het golfsurfen onder de knie te krijgen. Alleen al op je buik liggend een golf surfen geeft je een kick! Een superleuke ervaring!

Elke deelnemer krijgt een wetsuit en plank. Na een korte initiatie op het strand trekken we de golven in.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 30 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Autozoektocht "route op maat"

Autozoektocht "route op maat" Op uw locatie Autozoektocht "route op maat" west-vlaanderen Autozoektocht "route op maat" kust  Autozoektocht "route op maat" aan zee

Op ontspannen wijze de streek doorkruisen, de schoonheid van bekende en minder bekende dorpen en straatjes ontdekken, punten sprokkelen door vragen te beantwoorden, een hapje en een drankje? Tijdens onze autozoektocht combineren wij al het bovenstaande! Streef samen met je passagier(s) een foutloos parcours na en geniet van deze zalige tocht.

Na een korte briefing, over het verloop van de zoektocht wordt de start gegeven. De instructies leiden je doorheen de streek. De antwoorden op de vragen kun je onderweg ontdekken, maar hulp vragen aan passanten kan ook van pas komen!

Deze activiteit is haalbaar vanaf 12 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Sea mix 2u

Sea mix 2u Knokke-Heist Sea mix 2u west-vlaanderen Sea mix 2u kust

Sport-rotatiesysteem in groep, mogelijke sporten (per uur): Golfsurfen, Powerkite, Skimboarding, Boogieboarding, Zeekayaking, Zeerafting, Stand up paddle boarding, Supzilla boarding, Kubbgame Alle materiaal, wetsuits en life jackets zijn inbegrepen!

Deze activiteit is haalbaar vanaf 20 personen en tot ongeveer 40 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Segway

Segway Op uw locatie Segway west-vlaanderen Segway kust  Segway aan zee

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Lasershoot

Lasershoot Op uw locatie Lasershoot west-vlaanderen Lasershoot kust  Lasershoot aan zee

Lasershoot "battlefield live" is een spannend, sensationeel actie-spel. Daarnaast is Lasershooting volledig pijnloos, en voor iedereen toegankelijk! Het basisspel bestaat uit een Team-Death-Match waarbij 2 teams elkaar zo snel mogelijk proberen uit te schakelen. Extra mogelijkheden zijn Domination, Capture the flag en VIP

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 60 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Quizetaxe rally / go-cart zoektocht

Quizetaxe rally / go-cart zoektocht Koksijde Quizetaxe rally / go-cart zoektocht west-vlaanderen Quizetaxe rally / go-cart zoektocht kust  Quizetaxe rally / go-cart zoektocht aan zee

Onze quiz-tax rally is een ludieke activiteit die elke leeftijdsgroep weet te appreciëren met de typisch kust go-cart of billenkar. U wordt ingedeeld in teams van 4 tot 6 personen per go-cart en elk team zoekt zijn weg aan de hand van tips die u van ons meekrijgt. Onderweg wordt uw algemene kennis op de proef gesteld en is het de bedoeling om zoveel mogelijk vragen juist op te lossen. Onderweg serveren wij de teams een natje en een droogje op een originele manier.

Elk team krijgt een routebeschrijving zonder kaart, aan de hand van aanwijzigingen vinden zij hun route met de billenkar. De vragen gaan zowel over de regio als over cultuur of gaan over algemene weetjes. De antwoorden op de vragen kan je vinden langs het parcours. De ene vragen vergen al wat meer moeite dan de andere. Om uw zoektocht te personaliseren kan uw bedrijf zelf ook vragen aanleveren om de groepen wat extra aan de tand te voelen. Per go-cart kan je met groepjes van 4 - 5 - 6 -..... personen werken. Routes zijn beschikbaar in 3 talen. Mogelijkheid om te vertrekken aan het station of uw hotel.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Rib

Rib Blankenberge Rib west-vlaanderen Rib kust

Met een RIB of rigid inflatable boat, scheur je op en door de golven van de Noordzee. Deze speedboat wordt tot het uiterste gedreven, waardoor een ongekend snelheidsgevoel zich van u meester maakt. Tijdens deze tocht over het water begeleidt een ervaren stuurman de groep om van deze activiteit een echte topper te maken!

Quizetaxe rally / go-cart zoektocht

Quizetaxe rally / go-cart zoektocht Oostduinkerke Quizetaxe rally / go-cart zoektocht west-vlaanderen Quizetaxe rally / go-cart zoektocht kust  Quizetaxe rally / go-cart zoektocht aan zee

Onze quiz-tax rally is een ludieke activiteit die elke leeftijdsgroep weet te appreciëren met de typisch kust go-cart of billenkar. U wordt ingedeeld in teams van 4 tot 6 personen per go-cart en elk team zoekt zijn weg aan de hand van tips die u van ons meekrijgt. Onderweg wordt uw algemene kennis op de proef gesteld en is het de bedoeling om zoveel mogelijk vragen juist op te lossen. Onderweg serveren wij de teams een natje en een droogje op een originele manier.

Elk team krijgt een routebeschrijving zonder kaart, aan de hand van aanwijzigingen vinden zij hun route met de billenkar. De vragen gaan zowel over de regio als over cultuur of gaan over algemene weetjes. De antwoorden op de vragen kan je vinden langs het parcours. De ene vragen vergen al wat meer moeite dan de andere. Om uw zoektocht te personaliseren kan uw bedrijf zelf ook vragen aanleveren om de groepen wat extra aan de tand te voelen. Per go-cart kan je met groepjes van 4 - 5 - 6 -..... personen werken. Routes zijn beschikbaar in 3 talen. Mogelijkheid om te vertrekken aan het station of uw hotel.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 200 personen.

Casino

Casino Knokke-Heist Casino west-vlaanderen Casino kust

Zin een casino avond "Las Vegas style"? Er zal speluitleg worden gegeven van de Amerikaanse roulette, Blackjack en de slotmachines door de croupiers onder begeleiding van een drankje . Eenmaal alle kennis verzameld kan vrij worden gespeeld in het casino. U speelt met echt geld , wat u wint neemt u ook mee naar huis.

Het namiddagpakket bestaat uit: - koffie met gebak OF een glaasje cava - speluitleg - 5 jetons van 2 euro pp - vrij spelen in het casino Voor de toegang tot de speelzaal is de minimumleeftijd 21 jaar mits legitimatie Voor de volledigheid geef ik nog even de huisregels mee : voor onderstaande beroepen is de toegang verboden : Notarissen, deurwaarders, magistraten, politiefunctionarissen

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 80 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Rafting 2u

Rafting 2u Oostende Rafting 2u west-vlaanderen Rafting 2u kust

"In hetzelfde schuitje zitten" wordt hier wel héél letterlijk genomen.  Enkel door samen te werken, te communiceren en de orders van de stuurman perfect op te volgen, kan de raft op de juiste koers gehouden worden. Durft jullie team de branding en de beruchte noordzeegolven aan?

In groepjes van 8 a 10 personen per boot gaan we na een korte instructie de zee in. Samenwerken is een must om deze activiteit te laten slagen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 12 personen en tot ongeveer 100 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Kookworkshop

Kookworkshop Ieper Kookworkshop west-vlaanderen Kookworkshop kust  Kookworkshop aan zee

Beleef een compleet verzorgde avond en geniet van een heerlijke maaltijd. Samen laat u alle ingrediënten samenkomen tot één geheel, waarna u van het perfecte resultaat kunt genieten. De bereiding van dit 3-gangen seizoensmenu gebeurt onder het toeziend oog van ervaren leermeesters.

We kunnen allemaal samen aan de slag gaan of verschillende teams die elk een deel van de maaltijd gaan voorbereiden. (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert) Deze maaltijd wordt u geserveerd met aangepaste wijnen. water, koffie of thee Wij kunnen voor deze workshop verschillende locaties aanbieden, van een huiselijke sfeer tot industriële keuken. Jullie staan in voor de volledig maaltijd van het dekken van de tafel tot het bereiden van de maaltijd. De afwas laat u aan ons over.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 15 personen.

Kite initiatie

Kite initiatie Oostende Kite initiatie west-vlaanderen Kite initiatie kust  Kite initiatie aan zee

Ervaar de kracht van de wind! Zet de stap van de kinderlijke vlieger naar een echte tractie-kite en laat u verbazen door de kracht van moeder natuur. Onder begeleiding van onze professionele instructeur wordt kennisgemaakt met deze spectaculaire sport. Voorkennis is niet vereist, waardoor eenieder van deze activiteit kan genieten!

In groepjes van 2-3 personen per kite gaan we na een korte instructie aan het werk op het strand. Standaard duurt deze activiteit 2 uur

Deze activiteit is haalbaar vanaf 15 personen en tot ongeveer 50 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Zeilen

Zeilen Nieuwpoort Zeilen west-vlaanderen Zeilen kust  Zeilen aan zee

Heerlijk het sop afschuimen, de zee trotseren en het immense gevoel van ruimte en vrijheid ervaren. Vaar met ons mee op een competitie- of privé-jacht en proef van het zeemansbestaan. Geniet van deze ervaring in groep of ga gezellig met z’n twee de zonsondergang tegemoet. De bedoeling is dat iedereen die dat wenst actief deelneemt. Zeilen is een teamsport waar iedereen rekening moet houden met elkaar. Sturen, zeilen ophijsen, manoeuvres uitvoeren,... het is aan uw team om alles vlot te laten verlopen onder het wakend oog van onze ervaren kapitein. Deze activiteit wordt volledig verzorgd met een hapje en een drankje.

Afspraak bij de haven! Na een korte briefing op de boot gooien we de trossen los en gaan we van wal. We varen mee met de wind, kiezen zo onze koers en vertrekken op avontuur. Een glaasje cava en een grote fruitmand zijn voorzien op de boot.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 6 personen en tot ongeveer 50 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Bowling

Bowling Oostduinkerke Bowling west-vlaanderen Bowling kust  Bowling aan zee

Wilt u even helemaal ontspannen met de collega's?   Wij bieden u verschillende formules voor deze actieve teambuilding, toegankelijk voor iedereen!   Wie gooit het meeste strikes en sleept zo de eerste plaats in de wacht? Wij voorzien 2 consumpties per persoon tijdens het spel

2 spelletjes huur schoenen bij 8 pers per baan duurt een spel +/-1u 2 consumpties per persoon voorzien

Deze activiteit is haalbaar tot ongeveer 48 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Fiets of mountainbike tocht

Fiets of mountainbike tocht Oostende Fiets of mountainbike tocht west-vlaanderen Fiets of mountainbike tocht kust  Fiets of mountainbike tocht aan zee

Met de fietsen of tandems door de Vlaamse Moeren? Of gaat u liever richting Vlaamse Ardennen om in de voetsporen te treden van tal van bekende renners? Wij stellen de geschikte tocht met deskundige begeleiding voor u samen. In de fietstocht voorzien wij steeds 3 uur begeleiding en een bevoorradingspost.

Per 15 personen wordt een begeleider voorzien. Helmen worden ter beschikking gesteld.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 12 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Tandem fietsen

Tandem fietsen Middelkerke Tandem fietsen west-vlaanderen Tandem fietsen kust  Tandem fietsen aan zee

Met mountainbikes door bos en duinen? Met de fietsen of tandems door de Vlaamse Moeren? Of gaat u liever richting Vlaamse Ardennen om in de voetsporen te treden van tal van bekende renners? Wij stellen de geschikte tocht met deskundige begeleiding voor u samen. In de fietstocht voorzien wij steeds 3 uur begeleiding en een bevoorradingspost.

Per 15 personen wordt een begeleider voorzien. Helmen worden ter beschikking gesteld.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Bowling

Bowling Oostende Bowling west-vlaanderen Bowling kust  Bowling aan zee

Wilt u even helemaal ontspannen met de collega's?   Wij bieden u verschillende formules voor deze actieve teambuilding, toegankelijk voor iedereen!   Wie gooit het meeste strikes en sleept zo de eerste plaats in de wacht? Wij voorzien 2 consumpties per persoon tijdens het spel

2 spelletjes huur schoenen bij 8 pers per baan duurt een spel +/-1u 2 consumpties per persoon voorzien

Deze activiteit is haalbaar tot ongeveer 128 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Fietsen

Fietsen Middelkerke Fietsen west-vlaanderen Fietsen kust  Fietsen aan zee

Met mountainbikes door bos en duinen? Met de fietsen of tandems door de Vlaamse Moeren? Of gaat u liever richting Vlaamse Ardennen om in de voetsporen te treden van tal van bekende renners? Wij stellen de geschikte tocht met deskundige begeleiding voor u samen. In de fietstocht voorzien wij steeds 3 uur begeleiding en een bevoorradingspost.

Per 15 personen wordt een begeleider voorzien. Helmen worden ter beschikking gesteld.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Burlesque

Burlesque Op uw locatie Burlesque west-vlaanderen Burlesque kust  Burlesque aan zee

Denk: glamour van de jaren '50. Denk: Dita Von Tease! Tijdens deze women only workshop gaan we samen op zoek naar meer glamour, meer sexiness en meer vrouwelijkheid. De overgang naar 'burlesque bomshell' verloopt zo zacht en rustig, dat iedereen ervan geniet. Glamour en het plezier vrouw te zijn staan centraal! Be sassy, be ready to tease and please!

De groep wordt begeleid door een professionele 'burlesque-diva' De locatie is niet inbegrepen in de prijs. Om de workshop vlot te laten doorgaan is een grote zaal nodig van ongeveer 90-100m² voor een groep van 10 personen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 20 personen

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Golfinitiatie 2u

Golfinitiatie 2u Oostduinkerke Golfinitiatie 2u west-vlaanderen Golfinitiatie 2u kust  Golfinitiatie 2u aan zee

Wilde u altijd al weten of er een nieuwe Tiger Woods in u schuilt? Tijdens deze golfinitiatie kunt u uw kunnen uitgebreid testen samen met de rest van het team. Ook wie geen ervaring heeft, kan worden ingeleid in de beginselen van de golfsport. Na deze heerlijke activiteit gaar u helemaal ontspannen terug naar huis, met de perfecte swing en een score om ù tegen te zeggen!

Tijdens een initiatie geeft de golfpro van de club een woordje uitleg over de golfsport en wordt u doorheen de beginselen van de sport geleid. Op een paar uur tijd slaat u met succes uw eerste ballen op de driving range. Wij zorgen voor het nodige materiaal.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 30 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Yoga op muziek

Yoga op muziek Op uw locatie Yoga op muziek west-vlaanderen Yoga op muziek kust  Yoga op muziek aan zee

Door de hoofdtelefoons wordt elk achtergrondgeluid gedempt, waardoor u zich volledig kunt afzonderen van de buitenwereld. De combinatie van zorgvuldig geselecteerde en gesynchroniseerde muziek brengt u veel dieper in de Flow. Een pure herbronning van zowel uw fysieke als uw mentale kracht. Yoga met dat ietsje meer! Wij creëren een magisch zen-moment voor elke werknemer resulterend in een energie-boost van formaat. Belevingen op elk niveau, elke leeftijd en elke locatie: in de natuur, op events, op het strand of op kantoor, maw waar u maar wilt duikt u volledig in uw ZEN-cocon en ervaart u pure fysieke en mentale wellness!

De volledig set-up en installatie wordt uitgevoerd door ons professionele team. Set-up kan op elke locatie, ook als er geen elektriciteit voorzien is (strand / park / domein / tuin). De sessie wordt gegeven door onze professionele docent. Conference energizer: wij kunnen ook een supersnelle set-up garanderen zonder het gebruik van Yoga-matten, maar enkel het beleven van ZEN-momenten met eenvoudige stretches onder leiding van onze docent via de draadloze hoofdtelefoons.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 101 personen en tot ongeveer 300 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Zeilen

Zeilen Cadzand Zeilen west-vlaanderen Zeilen kust  Zeilen aan zee

Heerlijk het sop afschuimen, de zee trotseren en het immense gevoel van ruimte en vrijheid ervaren. Vaar met ons mee op een competitie- of privé-jacht en proef van het zeemansbestaan. Geniet van deze ervaring in groep of ga gezellig met z’n twee de zonsondergang tegemoet. De bedoeling is dat iedereen die dat wenst actief deelneemt, het zeilen is een teamsport waar iedereen rekening moet houden met elkaar. Sturen, zeilen ophijsen, manoeuvres uitvoeren,... aan uw team om alles vlot te laten verlopen onder het wakend oog van onze ervaren kapitein. Deze activiteit wordt volledig verzorgd met een hapje en een drankje.

Afspraak bij de haven! Na een korte briefing op de boot gooien we de trossen los en gaan we van wal. We varen mee met de wind, kiezen zo onze koers en vertrekken op avontuur. Een glaasje cava en een grote fruitmand zijn voorzien op de boot.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 190 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Escape game

Escape game Oostende Escape game west-vlaanderen Escape game kust  Escape game aan zee

Precies vertellen hoe onze escape game werkt zou natuurlijk de pret en de verrassing bederven, maar we kunnen wel een paar hints geven. De uitdaging is een code te vinden die een safe opent waarin je de sleutel vindt om de kamer te kunnen verlaten... Je team krijgt 60 minuten om verschillende uitdagende, spannende en hersenbrekende taken tot een goed einde te brengen. Om de opdrachten en raadsels op te lossen is er geen speciale kennis, lenigheid of spierkracht vereist. Het enige wat je moet doen is goed rondkijken, aanwijzingen vinden, logisch redeneren, codes breken, samenwerken en vooral "out of the box" denken.

Archery shoot out

Archery shoot out Op uw locatie Archery shoot out west-vlaanderen Archery shoot out kust  Archery shoot out aan zee

William Tell & Robin Hood in een moderne versie? Archery shoot out! Hier strijd je met een pijl en boog in 2 teams tegen elkaar en probeer je zo snel mogelijk de doelen van je tegenstander of de tegenstanders zelf uit te schakelen met een raak schot!

Voor dit spel hebben we een terrein van minimum 15m - 20m. Hierbij moet er wel extra ruimte en/of afgebakend terrein voorzien worden om de veiligheid te kunnen garanderen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 25 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Quizetaxe rally / go-cart zoektocht

Quizetaxe rally / go-cart zoektocht Oostende Quizetaxe rally / go-cart zoektocht west-vlaanderen Quizetaxe rally / go-cart zoektocht kust  Quizetaxe rally / go-cart zoektocht aan zee

Onze quiz-tax rally is een ludieke activiteit die elke leeftijdsgroep weet te appreciëren met de typisch kust go-cart of billenkar. U wordt ingedeeld in teams van 4 tot 6 personen per go-cart en elk team zoekt zijn weg aan de hand van tips die u van ons meekrijgt. Onderweg wordt uw algemene kennis op de proef gesteld en is het de bedoeling om zoveel mogelijk vragen juist op te lossen. Onderweg serveren wij de teams een natje en een droogje op een originele manier.

Elk team krijgt een routebeschrijving zonder kaart, aan de hand van aanwijzigingen vinden zij hun route met de billenkar. De vragen gaan zowel over de regio als over cultuur of gaan over algemene weetjes. De antwoorden op de vragen kan je vinden langs het parcours. De ene vragen vergen al wat meer moeite dan de andere. Om uw zoektocht te personaliseren kan uw bedrijf zelf ook vragen aanleveren om de groepen wat extra aan de tand te voelen. Per go-cart kan je met groepjes van 4 - 5 - 6 -..... personen werken. Routes zijn beschikbaar in 3 talen. Mogelijkheid om te vertrekken aan het station of uw hotel.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 100 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Paintball

Beschermkledij en begeleiding steeds inbegrepen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 6 personen en tot ongeveer 42 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Escape game

Escape game Middelkerke Escape game west-vlaanderen Escape game kust  Escape game aan zee

Precies vertellen hoe onze escape game werkt zou natuurlijk de pret en de verrassing bederven, maar we kunnen wel een paar hints geven. De uitdaging is een code te vinden die een safe opent waarin je de sleutel vindt om de kamer te kunnen verlaten... Je team krijgt 60 minuten om verschillende uitdagende, spannende en hersenbrekende taken tot een goed einde te brengen. Om de opdrachten en raadsels op te lossen is er geen speciale kennis, lenigheid of spierkracht vereist. Het enige wat je moet doen is goed rondkijken, aanwijzingen vinden, logisch redeneren, codes breken, samenwerken en vooral "out of the box" denken.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 6 personen en tot ongeveer 18 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Indoorgolf

Indoorgolf Maldegem Indoorgolf west-vlaanderen Indoorgolf kust  Indoorgolf aan zee

Wilde u altijd al weten of er een nieuwe Tiger Woods in u schuilt? Tijdens deze golfinitiatie kunt u uw kunnen uitgebreid testen samen met de rest van het team. Ook wie geen ervaring heeft, wordt ingeleid in de beginselen van de golfsport. Keer na deze heerlijke activiteit geheel ontspannen terug huiswaarts, met de perfecte swing en een score om ù tegen te zeggen!

Wij verwelkomen u graag met een glaasje. Vervolgens geven we een woordje uitleg op de green over putting en chipping, aansluitend een wedstrijdje op onze 9 holes Pitch & Putt. Na het korte spel gaan we dan van slag op de korte drivingrange om daarna uitleg te krijgen van de golfsimulator. Vervolgens spelen we een “dichtst bij de vlag” op één van onze golfsimulatoren. Welkomstdrankje bij aankomst 1/2u uitleg over de spelregels 2u vrij golfen op onze indoorgolf. 1u op de golfsimulator Alle dranken inbegrepen tijdens de +/-3u

Deze activiteit is haalbaar vanaf 4 personen en tot ongeveer 40 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Quizetaxe rally / go-cart zoektocht

Quizetaxe rally / go-cart zoektocht Bredene Quizetaxe rally / go-cart zoektocht west-vlaanderen Quizetaxe rally / go-cart zoektocht kust  Quizetaxe rally / go-cart zoektocht aan zee

Onze quiz-tax rally is een ludieke activiteit die elke leeftijdsgroep weet te appreciëren met de typisch kust go-cart of billenkar. U wordt ingedeeld in teams van 4 tot 6 personen per go-cart en elk team zoekt zijn weg aan de hand van tips die u van ons meekrijgt. Onderweg wordt uw algemene kennis op de proef gesteld en is het de bedoeling om zoveel mogelijk vragen juist op te lossen. Onderweg serveren wij de teams een natje en een droogje op een originele manier.

Elk team krijgt een routebeschrijving zonder kaart, aan de hand van aanwijzigingen vinden zij hun route met de billenkar. De vragen gaan zowel over de regio als over cultuur of gaan over algemene weetjes. De antwoorden op de vragen kan je vinden langs het parcours. De ene vragen vergen al wat meer moeite dan de andere. Om uw zoektocht te personaliseren kan uw bedrijf zelf ook vragen aanleveren om de groepen wat extra aan de tand te voelen. Per go-cart kan je met groepjes van 4 - 5 - 6 -..... personen werken. Routes zijn beschikbaar in 3 talen. Mogelijkheid om te vertrekken aan het station of uw hotel.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 200 personen.

Kookworkshop

Kookworkshop Houthave Kookworkshop west-vlaanderen Kookworkshop kust

Beleef een compleet verzorgde avond en geniet van een heerlijke maaltijd. Samen laat u alle ingrediënten samenkomen tot één geheel, waarna u van het perfecte resultaat kunt genieten. De bereiding van dit 3-gangen seizoensmenu gebeurt onder het toeziend oog van ervaren leermeesters.

We kunnen allemaal samen aan de slag gaan of verschillende teams die elk een deel van de maaltijd gaan voorbereiden. (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert) Deze maaltijd wordt u geserveerd met aangepaste wijnen. Wij kunnen voor deze workshop verschillende locaties aanbieden, van een huiselijke sfeer tot industriële keuken. Jullie staan in voor de volledig maaltijd van het dekken van de tafel tot het bereiden van de maaltijd. De afwas laat u aan ons over.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 15 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Lasershoot indoor

Lasershoot indoor Middelkerke Lasershoot indoor west-vlaanderen Lasershoot indoor kust  Lasershoot indoor aan zee

Lasershoot "battlefield live" is een spannend, sensationeel actie-spel. Daarnaast is Lasershooting volledig pijnloos, en voor iedereen toegankelijk! Het basisspel bestaat uit een Team-Death-Match waarbij 2 teams elkaar zo snel mogelijk proberen uit te schakelen. Extra mogelijkheden zijn Domination, Capture the flag en VIP

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 60 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Skimboarden

Skimboarden De Panne Skimboarden west-vlaanderen Skimboarden kust

Elke deelnemer krijgt een wetsuit. Na een korte initiatie op het strand trekken we de golven in.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 25 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Juweel in zilverklei

Juweel in zilverklei Op uw locatie Juweel in zilverklei west-vlaanderen Juweel in zilverklei kust  Juweel in zilverklei aan zee

Bij deze workshop maak je onder begeleiding van een gecertificeerde ArtCaly Mentor (instructrice) je eigen zilverjuweel. Volgens eigen inspiratie of naar voorhanden zijnde voorbeelden, kneed, versnijd en polijst je je eigen puur zilveren oorbellen, hanger, bedeltje, armband of ring. Belangrijk is dat je hiervoor helemaal geen voorkennis hoeft te hebben (zoals vooropleiding edelsmeedkunst of juweel ontwerp). Alle hulp wordt je hiervoor geboden. Iedereen kan een kei worden in zilverklei!

De mentor bakt je juweel ter plaatse, op maximum een half uurtje af in een daarvoor geschikte oven. Na afloop kan je je eigen creatie meteen meenemen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 3 personen en tot ongeveer 8 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Massagetechnieken Workshop

Massagetechnieken Workshop Oostduinkerke Massagetechnieken Workshop west-vlaanderen Massagetechnieken Workshop kust  Massagetechnieken Workshop aan zee

Bij deze workshop leert u enkele deugddoende technieken om stress zones wat losser te maken. U kan ze onmiddellijk toepassen en houdt er zelf een fantastisch gevoel aan over. Zowel benen als voeten, rug, schouders en hoofd komen aan bod. Een mooi muziekje en aromatherapie zorgen voor de gezellige omkadering en je gaat naar huis met een verzorgingssetje.

De workshop bestaat uit 2 uur. Het ene uur leer je de massagetechnieken toepassen en het ander uur word je zelf gemasseerd.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 4 personen en tot ongeveer 6 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Fiets of mountainbike tocht

Fiets of mountainbike tocht Knokke-Heist Fiets of mountainbike tocht west-vlaanderen Fiets of mountainbike tocht kust  Fiets of mountainbike tocht aan zee

Met mountainbikes door bos en duinen? Met de fietsen of tandems door de Vlaamse Moeren? Of gaat u liever richting Vlaamse Ardennen om in de voetsporen te treden van tal van bekende renners? Wij stellen de geschikte tocht met deskundige begeleiding voor u samen. In de fietstocht voorzien wij steeds 3 uur begeleiding en een bevoorradingspost.

Per 15 personen wordt een begeleider voorzien. Helmen worden ter beschikking gesteld.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 15 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Paintball 2u30

Paintball 2u30 Komen Paintball 2u30 west-vlaanderen Paintball 2u30 kust  Paintball 2u30 aan zee

Paintball is een sport voor jong en oud, man en vrouw, waarbij teamspirit en communicatie belangrijker zijn dan conditie en kracht. Ontdek deze sport samen met je vrienden, gezin of collega’s. Meer dan ‘oorlogje spelen’ Paintball is een spel waarbij je verschillende opdrachten uitvoert in verschillende teams. Met een semi-automatisch luchtdrukpistool proberen de spelers de tegenstanders met verfballetjes te raken. Op die manier kan een tegenstander tijdelijk uitgeschakeld worden. Paintball is veel meer dan 'oorlogje spelen': het is een complete sport waarbij inzicht, communicatie, teamspirit en wat lef goed van pas komen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 90 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Bowling

Bowling Blankenberge Bowling west-vlaanderen Bowling kust  Bowling aan zee

Wilt u even helemaal ontspannen met de collega's?   Wij bieden u verschillende formules voor deze actieve teambuilding, toegankelijk voor iedereen!   Wie gooit het meeste strikes en sleept zo de eerste plaats in de wacht? Wij voorzien 2 consumpties per persoon tijdens het spel

2 spelletjes huur schoenen bij 8 pers per baan duurt een spel +/-1u 2 consumpties per persoon voorzien

Deze activiteit is haalbaar tot ongeveer 48 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Hoogteparcours Accro Adventure

Accro-Adventure is een veilig avontuur voor het hele gezin. Voor elk wat wils met verschillende niveaus op 3m, 6m, 9m en een zipline-parcours op 12m voor de durvers! Daarnaast kan iedereen genieten van het zonneterras ‘Au chalet’ met vrije toegang.

Kite initiatie

Kite initiatie Blankenberge Kite initiatie west-vlaanderen Kite initiatie kust  Kite initiatie aan zee

Ervaar de kracht van de wind! Zet de stap van de kinderlijke vlieger naar een echte tractie-kite en laat u verbazen door de kracht van moeder natuur. Onder begeleiding van onze professionele instructeur wordt kennisgemaakt met deze spectaculaire sport. Voorkennis is niet vereist, waardoor eenieder van deze activiteit kan genieten!

In groepjes van 2-3 personen per kite gaan we na een korte instructie aan het werk op het strand. Standaard duurt deze activiteit 2 uur

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 40 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Gelaatsverzorging workshop

Gelaatsverzorging workshop Oostduinkerke Gelaatsverzorging workshop west-vlaanderen Gelaatsverzorging workshop kust  Gelaatsverzorging workshop aan zee

Bij deze workshop leert u op een fijne manier hoe de huid te verzorgen. U krijgt een woordje uitleg over de huid zelf, de verschillende soorten producten en behandelwijzen, reflexzones op het gelaat,.... Voelen en ervaren staan centraal. Stap voor stap maak je een volledige gelaatsverzorging mee, zodat je deze nadien ook thuis bij jezelf of je geliefde kan blijven toepassen. Een mooi muziekje en aromatherapie zorgen voor de gezellige omkadering en je gaat naar huis met een verzorgingssetje.

De workshop bestaat uit 2 uur met een korte pauze voor een hapje en een drankje.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 4 personen en tot ongeveer 6 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Outdoor Lasergame

Een spannend hi-tech spel voor iedereen die houdt van sensatie en plezier! Lasergame speel je met een aangepast paintball geweer, zonder verfballetjes. Dus geen verfspatten, geen masker... pure fun. Ice Mountain Adventure Park beschikt over 3 terreinen, volledig verlicht. Zowel outdoor als overdekt. Wij accepteren groepen tot 40 personen.

Deze activiteit is haalbaar tot ongeveer 40 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Quizetaxe rally / go-cart zoektocht

Quizetaxe rally / go-cart zoektocht De Haan Quizetaxe rally / go-cart zoektocht west-vlaanderen Quizetaxe rally / go-cart zoektocht kust  Quizetaxe rally / go-cart zoektocht aan zee

Onze quiz-tax rally is een ludieke activiteit die elke leeftijdsgroep weet te appreciëren met de typisch kust go-cart of billenkar. U wordt ingedeeld in teams van 4 tot 6 personen per go-cart en elk team zoekt zijn weg aan de hand van tips die u van ons meekrijgt. Onderweg wordt uw algemene kennis op de proef gesteld en is het de bedoeling om zoveel mogelijk vragen juist op te lossen. Onderweg serveren wij de teams een natje en een droogje op een originele manier.

Elk team krijgt een routebeschrijving zonder kaart, aan de hand van aanwijzigingen vinden zij hun route met de billenkar. De vragen gaan zowel over de regio als over cultuur of gaan over algemene weetjes. De antwoorden op de vragen kan je vinden langs het parcours. De ene vragen vergen al wat meer moeite dan de andere. Om uw zoektocht te personaliseren kan uw bedrijf zelf ook vragen aanleveren om de groepen wat extra aan de tand te voelen. Per go-cart kan je met groepjes van 4 - 5 - 6 -..... personen werken. Routes zijn beschikbaar in 3 talen. Mogelijkheid om te vertrekken aan het station of uw hotel.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 70 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Salsa

Salsa Op uw locatie Salsa west-vlaanderen Salsa kust  Salsa aan zee

Voel de Latino-vibes zinderen en laat je inwijden in de zwoele wereld van het salsadansen. Onder begeleiding van onze professionele salsaleraars krijgt u al snel de basispassen van deze heerlijke dans onder de knie.

Danservaring is niet vereist.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 20 personen

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Moordspel

Moordspel Op uw locatie Moordspel west-vlaanderen Moordspel kust  Moordspel aan zee

ER IS EEN MOORD GEBEURD! Wie is de dader? Wat was het moordwapen? Was het intrige, passie, haat of afgunst? U wordt door een groep acteurs ondergedompeld in een heuse moordscène. Intriges en samenzwering zullen u snel op het foute been zetten, dus laat u niet bedotten. Zoek de juiste dader en word een echte Sherlock Holmes. Het moordspel bestaat uit het interviewen van 5 verdachten, gespeeld door 5 acteurs, in subgroepen of in de totale groep waarbij gezocht wordt naar de dader en het motief.

Deze oefening bestaat uit 3 fases : 1.De voorbereiding ( stratégie & taakverdeling ) 2.De uitvoering met als doel via teamwork komen tot het vinden van de dader en het motief. 3.De nabespreking: Hoe werd de informatie verzameld, geanalyseerd en hoe werd er tot een eindconclusie gekomen. In de evaluatie, de briefing van de simulatie worden verschillende aspecten rond samenwerking geanalyseerd: zowel de voorbereiding van de oefening als de uitvoering ervan. Deze ervaringen worden getoetst aan de dagelijkse realiteit, daar waar nodig worden inzichten en tips gegeven om de ‘samen’werking te verfijnen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 20 personen en tot ongeveer 60 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Vespa

Vespa Op uw locatie Vespa west-vlaanderen Vespa kust  Vespa aan zee

Met onze Vespa’s is het zalig cruisen langsheen de mooiste plekjes aan zee. Genieten gaat hierbij hand in hand met stijlvol Italiaans design, terwijl de snelheid je toelaat om de streek te verkennen. Landelijke weggetjes leiden je langsheen de mooiste vergezichten van de streek, en talloze mooie plekjes overtuigen je keer op keer van de charme van de Vlaamse Kust. Voor wie geen ervaring heeft met Vespa’s, voorzien wij een grondige uitleg over het functioneren ervan, zodat werkelijk iedereen ten volle van deze tocht kan genieten!

Tijdens deze teambuilding bestuurt elke deelnemer z’n eigen vespa. De gehele route wordt uitgevoerd met de nodige begeleiding. Hierdoor kan zowel de ervaren als de minder ervaren vespa-chauffeur aan deze activiteit deelnemen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 29 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Rafting

Rafting Bredene Rafting west-vlaanderen Rafting kust

"In hetzelfde schuitje zitten" wordt hier wel héél letterlijk genomen.  Enkel door samen te werken, te communiceren en de orders van de stuurman perfect op te volgen, kan de raft op de juiste koers gehouden worden. Durft jullie team de branding en de beruchte noordzeegolven aan?

In groepjes van 8 a 10 personen per boot gaan we na een korte instructie de zee in. Samenwerken is een must om deze activiteit te laten slagen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 12 personen en tot ongeveer 100 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

GPS Stadsspel

Ingevoerde coördinaten leiden u van de ene aanwijzing naar de andere. Gevonden informatie, correcte antwoorden en voltooide opdrachten zorgen voor extra punten & de juiste route. Een leuke en spannende wandelzoektocht vergezeld van een welverdiende borrel en een lekker hapje!

Elk team krijgt een routebeschrijving zonder kaart, aan de hand van de gps vinden zij hun route. De vragen gaan zowel over de regio, cultuur, algemene weetjes. De antwoorden op de vragen kan men vinden op de weg, de ene vragen al wat meer moeite dan de andere. Om uw zoektocht te personaliseren kan uw bedrijf zelf ook vragen aanleveren om de groepen aan de tand te voelen. teams van 4 - 5 - 6 -..... personen Routes zijn beschikbaar in 3 talen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 12 personen en tot ongeveer 150 personen.

Bowling

Bowling De Panne Bowling west-vlaanderen Bowling kust  Bowling aan zee

De combinatie van lekker eten, gezellig tafelen en de sportieve actie en plezier tijdens het bowlen zijn al jaren een succesformule. Deze formules worden op maat gemaakt en staan garant voor een ontspannen en aangename avond.

Deze activiteit is haalbaar tot ongeveer 220 personen.

Ski & Snowboard 2u

Alt

Ice Mountain Adventure Park is de ideale locatie om aan uw ski- of snowboardavontuur te beginnen. Op onze beginnerspiste kunt u ongestoord leren skiën of snowboarden van ervaren monitoren. De beginnerspiste is 85m lang en beschikt over een sleeplift en een roltapijt (enkel voor lessen) Hebt u al ervaring? Dan kunt u meteen starten op de grote piste. Met 2 sleepliften hoeft u nooit lang in de rij te staan. Voor de snowboarders zijn er rails en jumps voorzien.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

GPS zoektocht

GPS zoektocht Oostduinkerke GPS zoektocht west-vlaanderen GPS zoektocht kust  GPS zoektocht aan zee

Ingevoerde coördinaten leiden u van de ene aanwijzing naar de andere. Gevonden informatie, correcte antwoorden en voltooide opdrachten zorgen voor extra punten & de juiste route. Een leuke en spannende wandelzoektocht vergezeld van een welverdiende borrel en een lekker hapje!

Elk team krijgt een routebeschrijving zonder kaart, aan de hand van de gps vinden zij hun route. De vragen gaan zowel over de regio, cultuur, algemene weetjes. De antwoorden op de vragen kan men vinden op de weg, de ene vragen al wat meer moeite dan de andere. Om uw zoektocht te personaliseren kan uw bedrijf zelf ook vragen aanleveren om de groepen aan de tand te voelen. teams van 4 - 5 - 6 -..... personen Routes zijn beschikbaar in 3 talen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 4 personen en tot ongeveer 150 personen.

Golfinitiatie

Golfinitiatie Knokke-Heist Golfinitiatie west-vlaanderen Golfinitiatie kust

Wilde u altijd al weten of er een nieuwe Tiger Woods in u schuilt? Tijdens deze golfinitiatie kunt u uw kunnen uitgebreid testen samen met de rest van het team. Ook wie geen ervaring heeft, wordt ingeleid in de beginselen van de golfsport. Keer na deze heerlijke activiteit geheel ontspannen terug huiswaarts, met de perfecte swing en een score om ù tegen te zeggen!

Tijdens een initiatie geeft de golfpro van de club een woordje uitleg over de golfsport en wordt u doorheen de beginselen van de sport geleid. Op één à twee uurtjes tijd slaat u uw eerste ballen op de driving range. Wij voorzien u van het juiste materiaal.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 15 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Kookworkshop

Kookworkshop Oostende Kookworkshop west-vlaanderen Kookworkshop kust

Beleef een compleet verzorgde activiteit en geniet van een heerlijke maaltijd. We kunnen allemaal samen aan de slag gaan of verschillende teams die elk een deel van de maaltijd gaan voorbereiden. (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert) De bereiding van dit 3-gangen seizoensmenu gebeurt onder het toeziend oog van ervaren leermeesters. Samen laat u alle ingrediënten samenkomen tot één geheel, waarna u van het perfecte resultaat kunt genieten. Deze maaltijd wordt u geserveerd met aangepaste wijnen.

Wij kunnen voor deze workshop verschillende locaties aanbieden, van een huiselijke sfeer tot industriële keuken. Jullie staan in voor de volledig maaltijd van het dekken van de tafel tot het bereiden van de maaltijd. De afwas laat u aan ons over.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 6 personen en tot ongeveer 25 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Bootcamp

Wij presenteren u met heel veel zin deze bootcamp ervaring Een editie die niet enkel nagelbijtend en grensverleggend zal zijn, maar een bootcamp die u op sleeptouw zal nemen. We willen meer dan een uitdaging bieden, het moet u op zowel kracht als conditioneel vlak laten transformeren en ervoor zorgen dat u een merkbaar verschil voelt. We streven naar een gemotiveerde groep die zin heeft in uitdaging en teamspirit.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 100 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Zeilen

Heerlijk het sop afschuimen, de zee trotseren en het immense gevoel van ruimte en vrijheid ervaren. Vaar met ons mee op een competitie- of privé-jacht en proef van het zeemansbestaan. Geniet van deze ervaring in groep of ga gezellig met z’n twee de zonsondergang tegemoet. De bedoeling is dat iedereen die dat wenst actief deelneemt, het zeilen is een teamsport waar iedereen rekening moet houden met elkaar. Sturen, zeilen ophijsen, manoeuvres uitvoeren,... aan uw team om alles vlot te laten verlopen onder het wakend oog van onze ervaren kapitein. Deze activiteit wordt volledig verzorgd met een hapje en een drankje.

Afspraak bij de haven! Na een korte briefing op de boot gooien we de trossen los en gaan we van wal. We varen mee met de wind, kiezen zo onze koers en vertrekken op avontuur. Een glaasje cava en een grote fruitmand zijn voorzien op de boot.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 190 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Mobiele activiteiten op elke locatie

Autozoektocht "bestaande route"

AltAltAltAlt

Op ontspannen wijze de streek doorkruisen, de schoonheid van bekende en minder bekende dorpen en straatjes ontdekken, punten sprokkelen door vragen te beantwoorden, een hapje en een drankje? Tijdens onze autozoektocht combineren wij al het bovenstaande! Streef samen met je passagier(s) een foutloos parcours na en geniet van deze zalige tocht.

Na een korte briefing, over het verloop van de zoektocht wordt de start gegeven. De instructies leiden je doorheen de streek. De antwoorden op de vragen kun je onderweg ontdekken, maar hulp vragen aan passanten kan ook van pas komen!

Deze activiteit is haalbaar vanaf 12 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit is op maat, aangepast naar uw wensen.

Cocktail Workshop

Cocktail Workshop Op uw locatie Cocktail Workshop west-vlaanderen Cocktail Workshop kust  Cocktail Workshop aan zee

Altijd al willen weten hoe de professionele barmannen overheerlijke, tropische cocktails tevoorschijn toveren? Ons team neemt u op sleeptouw tijdens een workshop waar een selectie cocktails aan bod komt. De nodige attributen worden voorzien, de recepten ontsluierd. En wanneer aan het eind van de workshop alle ingrediënten samensmelten, is het tijd om de smaakpapillen te verwennen!

Stap voor stap worden de recepten van de cocktails uitgelegd onder begeleiding van professionele barmannen. Tijdens de workshop beschikt elke deelnemer over de benodigde cocktailtools. Een viertal cocktails komen aan bod. deze workshop duur ongeveer anderhalf uur.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 40 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Vespa 2 pers per vespa

Vespa 2 pers per vespa Op uw locatie Vespa 2 pers per vespa west-vlaanderen Vespa 2 pers per vespa kust  Vespa 2 pers per vespa aan zee

Met onze Vespa’s is het zalig cruisen langsheen de mooiste plekjes aan zee. Genieten gaat hierbij hand in hand met stijlvol Italiaans design, terwijl de snelheid je toelaat om de streek te verkennen. Landelijke weggetjes leiden je langsheen de mooiste vergezichten van de streek, en talloze mooie plekjes overtuigen je keer op keer van de charme van de Vlaamse Kust. Voor wie geen ervaring heeft met Vespa’s, voorzien wij een grondige uitleg over het functioneren ervan, zodat werkelijk iedereen ten volle van deze tocht kan genieten!

Tijdens deze teambuilding bestuurt een deelnemer de vespa en gaat de 2e persoon achterop, indien gewenst kunnen we wisselen gedurende de rit. De gehele route wordt uitgevoerd met de nodige begeleiding. Hierdoor kan zowel de ervaren als de minder ervaren vespa-chauffeur aan deze activiteit deelnemen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 24 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Djembe

AltAltAltAlt

Proef van het drummen en ervaar de vibraties van Australische oerklanken. De geschikte manier om cultuur als universele taal te ervaren. De slag en het ritme, de communicatie door middel van klanken versterken het gevoel van samenhorigheid. Met het strand als klankkast is dit de perfecte energiebooster!

Tijdens de activiteit wordt u een hapje en een drankje aangeboden op een originele manier.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 12 personen en tot ongeveer 150 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Garnaal kruien

Garnaal kruien Op uw locatie Garnaal kruien west-vlaanderen Garnaal kruien kust  Garnaal kruien aan zee

Stap in de laarzen van de traditionele garnaalvissers en degusteer je eigen vangst! Belgische grijze garnalen, kleine heerlijkheid van bij ons, worden al sinds jaar en dag op traditionele manier "gekruid" en vervolgens ambachtelijk bereid, tenminste als een echte garnalenkruier zijn ding doet. Deze mensen hebben de know-how om deze grijze delicatesse op de juiste manier uit de Noordzee te halen en te bereiden. Elke kruier heeft dan ook zijn eigen geheim recept en zweert bij het zijne. Menig groot restaurateur en kenner zal dan ook beamen dat een vers gevangen en gekookte lauwe garnaal één van 's werelds grootste delicatessen is. Volledig anders dan de gecommercialiseerde garnaal die door kustvisservaartuigen wordt binnengehaald. Dompel je onder in deze mooie Belgische traditie!

Onder begeleiding van een gids per 4/5 worden de garnalen met sleepnetten gevangen en daarna getrieerd. Daarna wordt de 'catch of the day' bereid volgens de juiste traditie. Vervolgens ronden we de workshop af met een gezellig aperitief en uiteraard garnalendegustatie. Hiervoor kiezen we als locatie een lokaal natuurmuseum waar verdere uitleg verschaft wordt omtrent onze vangst en het leven in de Noordzee. Deze activiteit is afhankelijk van de getijden en start steeds 2u voor laag water

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 20 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Yoga

Yoga Op uw locatie Yoga west-vlaanderen Yoga kust

Het rustgevend en ontspannend effect van Yoga is alom bekend. Het bewust worden van lichaam en geest versterkt en ontspant het individu. Van een Yoga-prof leert u stap voor stap de kunst van Yoga en zijn mystiek. Met het strand als bondgenoot en onder begeleiding van zachte muziek voelt u zich na deze ervaring weer als herboren.

Na een korte inleiding, start onze Yoga-professional met de workshop. U leert er de beginselen van Yoga, waarbij gewaakt wordt over het correcte uitvoeren ervan. Deze activiteit brengt zowel energie als rust bij de deelnemers.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Golfkar rally

Golfkar rally Op uw locatie Golfkar rally west-vlaanderen Golfkar rally kust  Golfkar rally aan zee

Ooit al eens een rally gehouden met een golfkar? Het is zeker de moeite waard! Deze activiteit zorgt voor een uitdagende dag. Tijdens deze rally wordt er een uitgestippeld parcour afgelegd langs mooie, bekende en onbekende plekjes in een kustgemeente naar keuze. Verdeeld in verscheidende teams zoeken ze hun weg doorheen de stad. Onderweg wachten vele uitdagingen, vragen, weetjes en praktische proeven hen op. Iedereen in de startblokken, en START! Welk team haalt de meeste punten en komt als eerste over de eindstreep?

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 80 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Haka

AltAltAltAlt

Maak kennis met het wereldberoemde fenomeen uit Nieuw-Zeeland: Haka! Een haka is dé manier om als groep een duidelijk statement te maken. Dit gebeurt door gebruik van lichaam en stem. Voeg daarbij de combinatie van innerlijke én uiterlijke kracht en je bent klaar om anderen te imponeren. In de Maoricultuur heeft elke gelegenheid een eigen dans of ‘haka’. Haka’s zijn er voor geboortes, huwelijken, begrafenissen, maar ook om tegenstanders in gevechten of wedstrijden. Haka vormt een energieke activiteit waarbij u, op basis van de oude traditionele haka, een geheel eigen creatie neerzet. Treedt met uw bedrijf in de voetsporen van deze sporthelden en hun voorouders!

Na een korte uitleg in de basis technieken, gaan we in verschillende teams een eigen Haka creëren. Als elk team zijn haka goed onder de knie heeft, dan gaan we de confrontatie met het andere team aan !

Deze activiteit is haalbaar vanaf 20 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Virtual Reality BOM experience

Virtual Reality BOM experience Op uw locatie Virtual Reality BOM experience west-vlaanderen Virtual Reality BOM experience kust  Virtual Reality BOM experience aan zee

Je zit in een afgelegen duister kamertje. De lampen gaan aan, het enige wat je ziet is een ingewikkelde bom voor je neus, de tijd op de klok tikt weg. Uiteraard kan je niet alles alleen oplossen : er is een team nodig. Je zal dus hulp moeten vragen en de juist info moeten doorgeven. Gelukkig weet jouw team op de bank precies hoe je de bom moet ontmantelen, maar zij weten niet hoe de bom eruit ziet… Ga de ideale communicatietest aan en werk samen om de bom te ontmantelen. Onthoud: Blijf praten en niemand zal ontploffen!

Na een korte briefing vliegen jullie er in, we bouwen een kleine competitie tussen de verschillende teams. 1 persoon per team zet de VR bril op, de rest van het team heeft de sleutel tot het ontmantelen van de bom in zijn/ haar handen. Daarna wordt er gewisseld. Afhankelijk van de grootte van de groep/ beschikbare tijd kan er nog een andere VR opdracht ingestoken worden.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 2 personen en tot ongeveer 18 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Zandkastelen bouwen

Zandkastelen bouwen Op uw locatie Zandkastelen bouwen west-vlaanderen Zandkastelen bouwen kust  Zandkastelen bouwen aan zee

Iedereen heeft in zijn jeugd wel eens een zandkasteel gebouwd. Maar hoe zou u het vandaag de dag er van afbrengen met uw huidige kennis, ervaring en creativiteit? Leef u nog eens uit op het strand en breng het zandkastelen bouwen zo naar een heel nieuw niveau. Ga de uitdaging opnieuw aan en overtref uzelf !

Bouw het grootste, origineelste en mooiste zandkasteel van de Belgische kust ! Attributen : 2 schoppen , 1 kleine en een grote emmer, uw handen, tennisbal, zeewater en heel veel zand ☺ U beoordeelt na afloop het resultaat van uw collega’s, en zij dat van u, waarbij de volgende criteria worden gehanteerd : * Originaliteit * Afwerking * Grootte Om het nog leuker te maken kan u een opdracht laten uitwerken rond een thema naar eigen keuze.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 20 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Kookworkshop

Kookworkshop Op uw locatie Kookworkshop west-vlaanderen Kookworkshop kust  Kookworkshop aan zee

Beleef een compleet verzorgde avond en geniet van een heerlijke maaltijd. Samen laat u alle ingrediënten samenkomen tot één geheel, waarna u van het perfecte resultaat kunt genieten. De bereiding van dit 3-gangen seizoensmenu gebeurt onder het toeziend oog van ervaren leermeesters.

We kunnen allemaal samen aan de slag gaan of verschillende teams die elk een deel van de maaltijd gaan voorbereiden. (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert) Deze maaltijd wordt u geserveerd met aangepaste wijnen. Wij kunnen voor deze workshop verschillende locaties aanbieden, van een huiselijke sfeer tot industriële keuken. Jullie staan in voor de volledig maaltijd van het dekken van de tafel tot het bereiden van de maaltijd. De afwas laat u aan ons over.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 16 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 4:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Schermen 2u

AltAltAltAlt

Onder begeleiding van enkele topschermers maakt u kennis met één van de oudste Olympische disciplines. Deze schermworkshop is een originele en ontspannende activiteit voor zowel jong als oud. Wanneer iedereen na de inleiding de basistechnieken onder de knie heeft, kan overgegaan worden naar het duel. Als finale wordt in teamverband gestreden om zoveel mogelijk overwinningen te behalen en zo het andere team te verslaan!

De deelnemers krijgen eerst een korte uitleg over de schermsport, de kledij en de materialen. Daarna krijgt iedereen een persoonlijke uitrusting: een vest, een masker, een handschoen en een sabel. Op een ludieke manier worden de elementaire schermtechnieken aangeleerd. Van zodra de deelnemers het voetenwerk en enkele aanval- en verdedigingstechnieken beheersen, kan er overgegaan worden naar “het duel”. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen en in duel gaan met elkaar. Daarna kan men duelleren in teamverband, waarbij teamgenoten zoveel mogelijk overwinningen voor hun team moeten behalen om het andere team te verslaan.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 12 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Bumperballen en Mega-ballen

AltAltAltAlt

Deze teambuilding wordt opgesplitst in 2 delen, namelijk bumperbal en reuzenbal. Reuzenbal houdt in dat je wordt geplaatst in ballen met een diameter van +- 2 meter. Door samen te werken met je teamgenoten kan je de verschillende opgelegde opdrachten voltooien. Daarnaast spelen de teams verschillende malen tegen elkaar met de Bumperbal zoals bij de spelen Cirkelpit, capture-the-flag, bumpervoetbal,...

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 30 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Wijn Workshop

Wijn Workshop Op uw locatie Wijn Workshop west-vlaanderen Wijn Workshop kust  Wijn Workshop aan zee

Wijnen, kopies en hapjes-gerechten volgens afspraak

Lachcoach

Leuke ludieke start of afsluiter van uw consumer/corporate event of seminarie voor grote groepen. Lachsessies in het kader van stress managment. Het helpt te ontspannen en te relativeren waarbij negatieve stress wordt omgezet in positieve stress waardoor men zich beter gaat voelen in het lichaam.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 01:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Fiets of mountainbike tocht

Fiets of mountainbike tocht Op uw locatie Fiets of mountainbike tocht west-vlaanderen Fiets of mountainbike tocht kust  Fiets of mountainbike tocht aan zee

Met mountainbikes door bos en duinen? Met de fietsen of tandems door de Vlaamse Moeren? Of gaat u liever richting Vlaamse Ardennen om in de voetsporen te treden van tal van bekende renners? Wij stellen de geschikte tocht met deskundige begeleiding voor u samen. In de fietstocht voorzien wij steeds 3 uur begeleiding en een bevoorradingspost.

Per 15 personen wordt een begeleider voorzien. Helmen worden ter beschikking gesteld.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 100 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Yoga op muziek

Yoga op muziek Op uw locatie Yoga op muziek west-vlaanderen Yoga op muziek kust  Yoga op muziek aan zee

Door de hoofdtelefoons wordt elk achtergrondgeluid gedempt, waardoor u zich volledig kunt afzonderen van de buitenwereld. De combinatie van zorgvuldig geselecteerde en gesynchroniseerde muziek brengt u veel dieper in de Flow. Een pure herbronning van zowel uw fysieke als uw mentale kracht. Yoga met dat ietsje meer! Wij creëren een magisch zen-moment voor elke werknemer resulterend in een energie-boost van formaat. Belevingen op elk niveau, elke leeftijd en elke locatie: in de natuur, op events, op het strand of op kantoor, maw waar u maar wilt duikt u volledig in uw ZEN-cocon en ervaart u pure fysieke en mentale wellness!

Set-up kan op elke locatie, ook als er geen elektriciteit voorzien is (strand / park / domein / tuin). Bij aanvang van de sessie worden de yoga-matten klaargelegd, de draadloze hoofdtelefoons uitgedeeld en de werking ervan uitgelegd. De sessie wordt gegeven door onze professionele docent, Conference energizer: wij kunnen ook een supersnelle set-up garanderen zonder het gebruik van Yoga-matten, maar enkel het beleven van ZEN-momenten met eenvoudige stretches onder leiding van onze docent via de draadloze hoofdtelefoons.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 100 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Moorddiner

Moorddiner Op uw locatie Moorddiner west-vlaanderen Moorddiner kust  Moorddiner aan zee

Wij brengen theater tot bij de culinaire tafel, een formule die tot op heden nog steeds een groot succes kent. “Moord aan Tafel” is een concept waarbij de mensen kunnen reserveren voor een avondje uit eten waarbij tussen de verschillende gangen door de acteurs fragmenten spelen van een moordspel. Deze formule is ook uiterst geschikt als activiteit voor verenigingen, serviceclubs,…die er een gezellige avond van kunnen maken en enkel met de eigen leden van de maaltijd en het gebeuren kunnen genieten. Naast theater brengen de spelers zang, muziek en spetterende humor.

Een theaterstuk in 4 delen tussen de gangen door, waarbij de mensen kunnen kijken, luisteren en genieten zonder dat ze daarbij gestoord worden tijdens hun maaltijd. De mensen, die als koppel, maar meestal in kleinere of grotere groep met vrienden er naar toe komen, krijgen een blad waarop ze dader, moordwapen, motief, …kunnen invullen. Na het derde deel geven de mensen hun invulformulier af (dader, moordwapen, motief,...) en in het vierde deel wordt de ontknoping gespeeld. Achteraf wordt de nodige toelichting en uitleg gegeven en wordt het groepje winnaars bekend gemaakt.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 25 personen en tot ongeveer 100 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Workshop Graffiti

Workshop Graffiti Op uw locatie Workshop Graffiti west-vlaanderen Workshop Graffiti kust  Workshop Graffiti aan zee

Een verfrissende pauze tijdens een lange dag vergaderen of een dagje teambuilding bezit bij voorkeur een creatief element. En wat is er creatiever dan uit het niets en samen met collega’s een kunstwerk te creëren? Tijdens een graffitiworkshop wordt lustig gebrainstormd, druk overlegd en in alle vrijheid geïmproviseerd. Op die manier spreken uw medewerkers hun verbeeldingskracht en vindingrijkheid aan; kwaliteiten die ongetwijfeld van pas komen op uw werkvloer. Tegelijkertijd worden uw medewerkers eraan herinnerd hoe belangrijk het is om samen te werken wanneer een ambitieus doel wordt nagestreefd.

Hoe de workshop is ingedeeld? Eerst krijgt u duidelijke instructie met een demonstratie van de uitgelegde technieken. Vervolgens maken we een groepsfoto en deelt de begeleider de groep op in kleinere groepjes. Uit een korte brainstormsessie rolt een onderwerp of thema, wanneer deze kleine groepjes aan de slag gaan met allerlei opdrachten. Omdat deze opdrachten langzaam in moeilijkheidsgraad toenemen, blijft de graffitiworkshop uitdagend.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 40 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Kajak

Kajak Op uw locatie Kajak west-vlaanderen Kajak kust  Kajak aan zee

kajak - peddel - reddingsvest 2 zitters / sit on top.

Kleiduifschieten

Kleiduifschieten Op uw locatie Kleiduifschieten west-vlaanderen Kleiduifschieten kust  Kleiduifschieten aan zee

Laser kleiduifschieten lijkt op het traditionele kleiduifschieten maar dan met een funfactor maal tien! Met vijf speciale jachtgeweren schieten de deelnemers op een reflecterende kleiduif, die tot 50 meter door de lucht wordt afgeschoten! Voor een realistische weergave en verbeterde gameplay, zijn het overhalen van de trekker en het breken van de kleiduif dan ook effectief te horen. Alle scores worden door het electronisch scorebord direct verwerkt en bijgehouden. Er zijn tot vijf verschillende spelvormen mogelijk waaronder vb. skill shoot en speed shoot.

Voor het laser kleiduif schieten is minimaal een oppervlakte van 15 x 30 meter nodig. Doordat de kleiduiven van kunststof zijn en er niet met scherp geschoten wordt, is er geen afval en is er ook geen vergunning nodig om de set te gebruiken.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 5 personen en tot ongeveer 30 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Parfum workshop

Parfum workshop Op uw locatie Parfum workshop west-vlaanderen Parfum workshop kust  Parfum workshop aan zee

Tijdens deze parfumworkshop nemen we de groep graag mee op een ‘fascinerende geurreis’. Na een korte inleiding begeleiden we iedere deelnemer bij de parfumdegustatie en de finale fijnselectie. De laatste 3 à 4 favoriete parfums worden bij iedereen uitgetest en geparfumeerd en nadien uitgebreid in groep besproken, telkens gelinkt mét een verrassende en zeer specifieke karakteranalyse.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 12 personen en tot ongeveer 50 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Find the CODE

Find the CODE Op uw locatie Find the CODE west-vlaanderen Find the CODE kust  Find the CODE aan zee

Haal het sterkste uit uw team. Deze zoektocht naar de code en locatie van een ongelofelijke schat vergt enig inzicht en kennis van uw team. Onder tijdsdruk moeten tal van raadsels opgelost worden, die u steeds dichter bij de schat brengen. Een combinatie van doe-, denk- en communicatie-opdrachten haalt het beste in uw mensen naar boven. Meerdere teams nemen het hier tegen elkaar op. Wie heeft de beste strategie en haalt de beloning binnen?

Er wordt gewerkt rond 3 pijlers Communicatie Creativiteit / problemsolving Doe opdrachten Het gaat er om de juiste mensen op de juiste opdrachten te plaatsen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 6 personen en tot ongeveer 100 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

TramQuest

TramQuest Op uw locatie TramQuest west-vlaanderen TramQuest kust  TramQuest aan zee

De kusttram is het ideale vervoermiddel aan de kust, daarom ontwierpen wij een splinternieuwe zoektocht, DE TRAMQUEST. Bij deze tramzoektocht krijgen de teams vragen en uitdagende opdrachten die ze vanop de tram maar ook van de tram af zullen moeten oplossen. Aan de hand van tips komen jullie te weten aan welke halte jullie het best afstappen en welke haltes jullie het best aan jullie voorbij laten gaan. Deze tram-quest zit boordevol verrassingen en uitdagingen. Klaar om een concurrerende strijd aan te gaan met elkaar? Wacht dan niet te lang, want de tram wacht ook niet op jullie!

De tram quest bestaat uit zowel denkproeven als praktische proeven … Het is de bedoeling om zoveel mogelijk opdrachten op te lossen, maar voor sommige opdrachten moet je afstappen en de opdracht zo snel mogelijk uitvoeren zodat je de tram niet mist! Soms is het aantal punten dat je kan verdienen ook de moeite om een volgende tram te nemen! Welke strategie kiest uw team?

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 100 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

e-mountainbike tocht

e-mountainbike tocht Op uw locatie e-mountainbike tocht west-vlaanderen e-mountainbike tocht kust  e-mountainbike tocht aan zee

Met mountainbikes door bos en duinen? Met de fietsen of tandems door de Vlaamse Moeren? Of gaat u liever richting Vlaamse Ardennen om in de voetsporen te treden van tal van bekende renners? Wij stellen de geschikte tocht met deskundige begeleiding voor u samen. In de fietstocht voorzien wij steeds 3 uur begeleiding en een bevoradingspost.

Per 15 personen wordt een begeleider voorzien. Helmen worden ter beschikking gesteld.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 40 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Drone initiatie

AltAltAltAlt

Tijdens deze teambuilding leren jullie allereerst vliegen met een drone, waarna jullie het tegen elkaar opnemen in een carroussel van verschillende drone spelletjes. (Bijvoorbeeld een race doorheen een hindernissenparcours of een wedstrijdje pizza's vervoeren) We laten iedereen ook kennismaken met First Person View brillen.  Deze brillen worden typisch gebruikt in combinatie met drones, waarbij je in de bril kan zien wat de dronecamera ziet.  Beide worden onafhankelijk van elkaar gebruikt.    Een hele leuke kennismaking met drones en aanverwante technologieën.

Onze drone initiatie duurt standaard 2 tot 2,5u.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 12 personen en tot ongeveer 30 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Chocolade workshop

Chocolade workshop Op uw locatie Chocolade workshop west-vlaanderen Chocolade workshop kust  Chocolade workshop aan zee

Op het programma: - Chocolate experience: prikkelen van smaakpapillen met chocolade shooter - Proeven van diverse gesmolten chocolades - proeven van rauwe cacaoboon - Historiek van chocolade and the making of - Het pellen met de hand van de cacaoboontjes en maken van cacaonibs - Maken van chocolade op basis vanpure cacaonibs en mengen met ruwe rietsuiker - maken van een authentieke chocolade drank zoals de Inca's en Azteken -Verwerken van de gemaakte chocolade in pure tabletten en verpakken

Deze activiteit is haalbaar vanaf 15 personen

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Ster-opdracht strand

Ster-opdracht strand Op uw locatie Ster-opdracht strand west-vlaanderen Ster-opdracht strand kust

In de teambuilding-oefeningen wordt samenwerking op een leuke manier gestimuleerd. Communicatie en teamwork staan hier, zoals in het echte bedrijfsleven, centraal. Om te slagen moet er namelijk efficiënt op elkaar ingespeeld worden. Deze activiteit is geschikt voor zowel de minder sportieve als de sportieve deelnemer.

De groep word in verschillende teams verdeeld. Er wordt een parcours samengesteld, opgebouwd uit verschillende proeven. Elk team probeert deze opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren wat een gezonde competitiedrang aanwakkert & de teamspirit bevordert. Deze activiteit stimuleert op een ludieke manier tools als communicatie en teamwork die in het bedrijfsleven onmisbaar zijn. Enkele voorbeelden: reuzenskilatten, A-lopen, puzzel, labyrinth, evenwichtsparcours, reuzenzaklopen, spinnenweb,…

Deze activiteit is haalbaar vanaf 20 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Blokarts

Blokarts Op uw locatie Blokarts west-vlaanderen Blokarts kust  Blokarts aan zee

Hou je van de wind en het strand en schrikt snelheid je niet af? Dan zit je goed in een zeilwagen! Het is helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. Na een korte instructie kan je zelf in een zeilwagentje stappen en strandzeilen. En het is verbazend hoe snel je over het strand kan razen! Een windkracht van 25 km/u volstaat om met een zeilwagen een snelheid van 50 km/u te halen. Geen motorgeronk, geen uitlaatgassen, alleen het geluid van roffelende wielen op het zand en het fluiten van de wind in de zeilen. Zalig toch?

We beginnen met een demonstratie over het zeilklaar maken van de zeilwagen . Nadat iedereen zijn zeilwagen heeft opgetuigd, geven we een korte uitleg over het besturen van de kar en de basisregels. U neemt plaats met 2 personen in de zeilwagen en kan zich vrij begeven op een vooraf uitgestippeld parcours. Na een tijdje wordt het parcours gewijzigd en wordt de sensatie verhoogd. Indien gewenst kunnen we afsluiten met een kleine competitie.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 16 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Golfsurfen

Golfsurfen Op uw locatie Golfsurfen west-vlaanderen Golfsurfen kust

Golfsurfen is waarschijnlijk de meest opkomende watersport van de laatste jaren. Peddelen, de juiste golf afwachten en een take-off proberen ! Onder begeleiding van een monitor probeer je de knepen van het golfsurfen onder de knie te krijgen. Alleen al op je buik liggend een golf surfen geeft je een kick! Een superleuke ervaring!

Elke deelnemer krijgt een wetsuit en plank. Na een korte initiatie op het strand trekken we de golven in.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 15 personen en tot ongeveer 40 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Tandem fietsen

Tandem fietsen Op uw locatie Tandem fietsen west-vlaanderen Tandem fietsen kust  Tandem fietsen aan zee

Met tandems door de Vlaamse Moeren? Wij stellen de geschikte tocht met deskundige begeleiding voor u samen. In de fietstocht voorzien wij steeds 3 uur begeleiding en een bevoradingspost.

Per 15 personen wordt een begeleider voorzien. Helmen worden ter beschikking gesteld.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 20 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Go4orienteering

Go4orienteering Op uw locatie Go4orienteering west-vlaanderen Go4orienteering kust  Go4orienteering aan zee

Heb je ooit al een kant en klare methode gevonden die ervoor zorgt dat elke atleet, leerling, persoon zich even betrokken voelt om aan fysieke activiteit te doen, ongeacht het fitnessniveau van uw doelgroep? De Go4O is het antwoord! Het doel van deze activiteit is het oriëntatielopen op een speelse manier aanleren. Een sport die als kenmerk heeft mensen spontaan te doen bewegen tijdens de uitvoering van een cognitieve taak. Het speelse karakter van de verschillende oefeningen maakt dat jongeren niet beseffen dat ze bij de uitvoering van de oefeningen lopen. Lopen, zo moeilijk en lastig voor velen als ze rondjes op een piste of in een park moeten afleggen in een bepaalde tijd, wordt zo niet meer ervaren.

De oefeningenset bevat enkele oefeningen die al gedaan kunnen worden vanaf 4 à 5 jaar terwijl de meeste oefeningen geschikt zijn voor jongeren vanaf 8 jaar. Laat deze jeugdige leeftijd geen afschrikkingseffect hebben voor de wat oudere jeugd. Uit jaren ervaring is gebleken dat de leeftijd eigenlijk geen rol speelt, iedereen vindt de oefeningen leuk en uitdagend.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 20 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Fakkeltocht

Alt

Wandelschoenen en winterkledij aan? Fakkel bij de hand? Check! Je kan vertrekken voor een avondwandeling langs de prachtige kustlijn of hinterland. Onderweg kom je op krachten met lekkere soep of een borreltje.(optioneel)

Vuurloop

AltAltAltAlt

Grenzen verleggen, persoonlijk en als team? Een workshop vuurlopen brengt dit op een originele manier tot stand! Samen overwint u één van de oerangsten van de mens, door de juiste mind-setting en motivatie. Ga tot het uiterste en ervaar de roes van voldoening na het trotseren van de hete kolen!

Deze activiteit is haalbaar vanaf 26 personen en tot ongeveer 49 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Vespa

Vespa Op uw locatie Vespa west-vlaanderen Vespa kust  Vespa aan zee

Met onze Vespa’s is het zalig cruisen langsheen de mooiste plekjes aan zee. Genieten gaat hierbij hand in hand met stijlvol Italiaans design, terwijl de snelheid je toelaat om de streek te verkennen. Landelijke weggetjes leiden je langsheen de mooiste vergezichten van de streek, en talloze mooie plekjes overtuigen je keer op keer van de charme van de Vlaamse Kust. Voor wie geen ervaring heeft met Vespa’s, voorzien wij een grondige uitleg over het functioneren ervan, zodat werkelijk iedereen ten volle van deze tocht kan genieten!

Tijdens deze teambuilding bestuurt elke deelnemer z’n eigen vespa. De gehele route wordt uitgevoerd met de nodige begeleiding. Hierdoor kan zowel de ervaren als de minder ervaren vespa-chauffeur aan deze activiteit deelnemen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 29 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 7:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Yoga op muziek

Yoga op muziek Op uw locatie Yoga op muziek west-vlaanderen Yoga op muziek kust  Yoga op muziek aan zee

Door de hoofdtelefoons wordt elk achtergrondgeluid gedempt, waardoor u zich volledig kunt afzonderen van de buitenwereld. De combinatie van zorgvuldig geselecteerde en gesynchroniseerde muziek brengt u veel dieper in de Flow. Een pure herbronning van zowel uw fysieke als uw mentale kracht. Yoga met dat ietsje meer! Wij creëren een magisch zen-moment voor elke werknemer resulterend in een energie-boost van formaat. Belevingen op elk niveau, elke leeftijd en elke locatie: in de natuur, op events, op het strand of op kantoor, maw waar u maar wilt duikt u volledig in uw ZEN-cocon en ervaart u pure fysieke en mentale wellness!

De volledig set-up en installatie wordt uitgevoerd door ons professionele team. Set-up kan op elke locatie, ook als er geen elektriciteit voorzien is (strand / park / domein / tuin). De sessie wordt gegeven door onze professionele docent. Conference energizer: wij kunnen ook een supersnelle set-up garanderen zonder het gebruik van Yoga-matten, maar enkel het beleven van ZEN-momenten met eenvoudige stretches onder leiding van onze docent via de draadloze hoofdtelefoons.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 101 personen en tot ongeveer 300 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Segway

Segway Op uw locatie Segway west-vlaanderen Segway kust  Segway aan zee

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Burlesque

Burlesque Op uw locatie Burlesque west-vlaanderen Burlesque kust  Burlesque aan zee

Denk: glamour van de jaren '50. Denk: Dita Von Tease! Tijdens deze women only workshop gaan we samen op zoek naar meer glamour, meer sexiness en meer vrouwelijkheid. De overgang naar 'burlesque bomshell' verloopt zo zacht en rustig, dat iedereen ervan geniet. Glamour en het plezier vrouw te zijn staan centraal! Be sassy, be ready to tease and please!

De groep wordt begeleid door een professionele 'burlesque-diva' De locatie is niet inbegrepen in de prijs. Om de workshop vlot te laten doorgaan is een grote zaal nodig van ongeveer 90-100m² voor een groep van 10 personen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 20 personen

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Autozoektocht "route op maat"

Autozoektocht "route op maat" Op uw locatie Autozoektocht "route op maat" west-vlaanderen Autozoektocht "route op maat" kust  Autozoektocht "route op maat" aan zee

Op ontspannen wijze de streek doorkruisen, de schoonheid van bekende en minder bekende dorpen en straatjes ontdekken, punten sprokkelen door vragen te beantwoorden, een hapje en een drankje? Tijdens onze autozoektocht combineren wij al het bovenstaande! Streef samen met je passagier(s) een foutloos parcours na en geniet van deze zalige tocht.

Na een korte briefing, over het verloop van de zoektocht wordt de start gegeven. De instructies leiden je doorheen de streek. De antwoorden op de vragen kun je onderweg ontdekken, maar hulp vragen aan passanten kan ook van pas komen!

Deze activiteit is haalbaar vanaf 12 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Fotografie

Fotografie Op uw locatie Fotografie west-vlaanderen Fotografie kust  Fotografie aan zee

Ga mee op pad met onze professionele fotograaf!  Tijdens deze workshop wordt de basis van een goede foto toegelicht en leert u hoe u een foto technisch goed krijgt.  U wordt ingeleid in de wereld van diafragma's, sluitertijden en flitsen.  Daarbij maakt u optimaal gebruik van de omgeving.  Smile?  Ja, maar wel aan de andere kant van de lens dit keer!

Deze activiteit is haalbaar tot ongeveer 100 personen.

Bumperballen en Mega-ballen

Bumperballen en Mega-ballen Op uw locatie Bumperballen en Mega-ballen west-vlaanderen Bumperballen en Mega-ballen kust  Bumperballen en Mega-ballen aan zee

Deze teambuilding wordt opgesplitst in 2 delen, namelijk bumperbal en reuzenbal. Reuzenbal houdt in dat je wordt geplaatst in ballen met een diameter van +- 2 meter. Door samen te werken met je teamgenoten kan je de verschillende opgelegde opdrachten voltooien. Daarnaast spelen de teams verschillende malen tegen elkaar met de Bumperbal zoals bij de spelen Cirkelpit, capture-the-flag, bumpervoetbal,...

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 22 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Lasershoot

Lasershoot Op uw locatie Lasershoot west-vlaanderen Lasershoot kust  Lasershoot aan zee

Lasershoot "battlefield live" is een spannend, sensationeel actie-spel. Daarnaast is Lasershooting volledig pijnloos, en voor iedereen toegankelijk! Het basisspel bestaat uit een Team-Death-Match waarbij 2 teams elkaar zo snel mogelijk proberen uit te schakelen. Extra mogelijkheden zijn Domination, Capture the flag en VIP

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 60 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Archery shoot out

Archery shoot out Op uw locatie Archery shoot out west-vlaanderen Archery shoot out kust  Archery shoot out aan zee

William Tell & Robin Hood in een moderne versie? Archery shoot out! Hier strijd je met een pijl en boog in 2 teams tegen elkaar en probeer je zo snel mogelijk de doelen van je tegenstander of de tegenstanders zelf uit te schakelen met een raak schot!

Voor dit spel hebben we een terrein van minimum 15m - 20m. Hierbij moet er wel extra ruimte en/of afgebakend terrein voorzien worden om de veiligheid te kunnen garanderen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 25 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Salsa

Salsa Op uw locatie Salsa west-vlaanderen Salsa kust  Salsa aan zee

Voel de Latino-vibes zinderen en laat je inwijden in de zwoele wereld van het salsadansen. Onder begeleiding van onze professionele salsaleraars krijgt u al snel de basispassen van deze heerlijke dans onder de knie.

Danservaring is niet vereist.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 20 personen

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Moordspel

Moordspel Op uw locatie Moordspel west-vlaanderen Moordspel kust  Moordspel aan zee

ER IS EEN MOORD GEBEURD! Wie is de dader? Wat was het moordwapen? Was het intrige, passie, haat of afgunst? U wordt door een groep acteurs ondergedompeld in een heuse moordscène. Intriges en samenzwering zullen u snel op het foute been zetten, dus laat u niet bedotten. Zoek de juiste dader en word een echte Sherlock Holmes. Het moordspel bestaat uit het interviewen van 5 verdachten, gespeeld door 5 acteurs, in subgroepen of in de totale groep waarbij gezocht wordt naar de dader en het motief.

Deze oefening bestaat uit 3 fases : 1.De voorbereiding ( stratégie & taakverdeling ) 2.De uitvoering met als doel via teamwork komen tot het vinden van de dader en het motief. 3.De nabespreking: Hoe werd de informatie verzameld, geanalyseerd en hoe werd er tot een eindconclusie gekomen. In de evaluatie, de briefing van de simulatie worden verschillende aspecten rond samenwerking geanalyseerd: zowel de voorbereiding van de oefening als de uitvoering ervan. Deze ervaringen worden getoetst aan de dagelijkse realiteit, daar waar nodig worden inzichten en tips gegeven om de ‘samen’werking te verfijnen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 20 personen en tot ongeveer 60 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Vespa

Vespa Op uw locatie Vespa west-vlaanderen Vespa kust  Vespa aan zee

Met onze Vespa’s is het zalig cruisen langsheen de mooiste plekjes aan zee. Genieten gaat hierbij hand in hand met stijlvol Italiaans design, terwijl de snelheid je toelaat om de streek te verkennen. Landelijke weggetjes leiden je langsheen de mooiste vergezichten van de streek, en talloze mooie plekjes overtuigen je keer op keer van de charme van de Vlaamse Kust. Voor wie geen ervaring heeft met Vespa’s, voorzien wij een grondige uitleg over het functioneren ervan, zodat werkelijk iedereen ten volle van deze tocht kan genieten!

Tijdens deze teambuilding bestuurt elke deelnemer z’n eigen vespa. De gehele route wordt uitgevoerd met de nodige begeleiding. Hierdoor kan zowel de ervaren als de minder ervaren vespa-chauffeur aan deze activiteit deelnemen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 8 personen en tot ongeveer 29 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Juweel in zilverklei

Juweel in zilverklei Op uw locatie Juweel in zilverklei west-vlaanderen Juweel in zilverklei kust  Juweel in zilverklei aan zee

Bij deze workshop maak je onder begeleiding van een gecertificeerde ArtCaly Mentor (instructrice) je eigen zilverjuweel. Volgens eigen inspiratie of naar voorhanden zijnde voorbeelden, kneed, versnijd en polijst je je eigen puur zilveren oorbellen, hanger, bedeltje, armband of ring. Belangrijk is dat je hiervoor helemaal geen voorkennis hoeft te hebben (zoals vooropleiding edelsmeedkunst of juweel ontwerp). Alle hulp wordt je hiervoor geboden. Iedereen kan een kei worden in zilverklei!

De mentor bakt je juweel ter plaatse, op maximum een half uurtje af in een daarvoor geschikte oven. Na afloop kan je je eigen creatie meteen meenemen.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 3 personen en tot ongeveer 8 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 3:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Bootcamp

Wij presenteren u met heel veel zin deze bootcamp ervaring Een editie die niet enkel nagelbijtend en grensverleggend zal zijn, maar een bootcamp die u op sleeptouw zal nemen. We willen meer dan een uitdaging bieden, het moet u op zowel kracht als conditioneel vlak laten transformeren en ervoor zorgen dat u een merkbaar verschil voelt. We streven naar een gemotiveerde groep die zin heeft in uitdaging en teamspirit.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 100 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1:30 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Sushi workshop

Sushi workshop Op uw locatie Sushi workshop west-vlaanderen Sushi workshop kust  Sushi workshop aan zee

Samen met collega's genieten van heerlijke sushi's ....op een andere manier , op een actieve manier. Wij komen naar u, brengen een Zen sfeer met ons mee en leren u en uw collega's sushi maken, op traditionele en inventieve wijze. U kan actief deelnemen want wij brengen voor iedereen een sushi keuken-set mee. Toch liever alleen maar kijken en proeven? Geen probleem ook show cooking is mogelijk.

Wij brengen reeds gekookte rijst en klaargemaakte ingrediënten mee, om ermee aan de slag te gaan. Alle deelnemers maken 5 nigiri, 1 futomaki en 1 uramaki. ( er zijn dan voldoende sushi's voor een volledige maaltijd ) De hulpmaterialen die jullie hiervoor gebruiken mogen jullie na afloop mee naar huis nemen. De workshop duurt een 1,5 a 2 uur nadien gaan jullie aan tafel om de gemaakte sushi's op te eten.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 10 personen en tot ongeveer 200 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 2:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.