Ticket-scan | Flanders Eventmaker
Loading...

Ticket & Scan

Ticket & Scan

 

Onze handige en budgetvriendelijke event-ticket registratie 

 

Upload uw gastenlijst via een Excel-bestand of synchroniseer de ticket en scan tool met uw online Webform.

Verzend vervolgens uw e-tickets automatisch via de tool  Door de tickets via email te bezorgen kunnen we een snelle, gemakkelijke en veilige ticketing garanderen. Elk ticket heeft een eigen nummer en unieke barcode zodat een veilige validatie/controle gegarandeerd kan worden.

De lay-out van  deze tickets is volledig personaliseerbaar, zelfs sponsors kunnen vermeld worden op tickets.

 

Het ticket wordt  per mail naar de klant verstuurd in de vorm van een pdf. 

Deze pdf-file moet de klant zelf uitprinten. Afdrukken van tickets is nog steeds de snelste manier om door de toegangscontrole heen te geraken, maar u kan ook de barcode op uw smartphone tonen 

 

Ook op de evenement zelf kunnen er nog tickets bijgemaakt worden met behulp van de Ticket & Scan registratie-interface, deze kunnen dan onmiddellijk geprint worden 

 

Alle informatie die gesynchroniseerd wordt (naam, voornaam, bedrijf maar ook tafel, speciale wensen , enz ,...) worden automatisch zichtbaar tijdens het onthaal en in de rapportering achteraf. 

 

De Ticket & Scan app is ook bruikbaar op i iPad/iPhone

 

Indien je ervoor opteert om met behulp van barcode de tickets aan de ingang te controleren, heb je volgende zaken nodig:

 

  • laptop computer(s) of iPad/iPhone

 

  • Barcode scanner(s) U kan de tickets scannen met een iPad/iPhone of een draadloze scanner toevoegen om nog sneller in te checken door de barcode van e-tickets in te scannen.

 

  •     Software: gratis te downloaden via de Appstore 

 

  • Optioneel: internetverbinding. Je kan ook zonder internet werken en de lijst met verkochte tickets op voorhand downloaden. Indien je evenement meerdere ingangen heeft, is internet of een lokaal netwerk noodzakelijk om de computers (min 1) iPads /iPhones met elkaar te laten synchroniseren. waardoor u op iPad A ziet wanneer iemand op iPad B ingecheckt is.

 

U kan live data volgen over aantallen bezoekers (aanwezig, afwezig, reeds vertrokken), maar ook per uur analyseren wanneer de drukste momenten aan onthaal waren, ect…

 

U kan u barcode scanners en draagbare notebook computers huren van Flanderseventmaker.

De barcode scanners en/of notebook computers kunnen door de organisator afgehaald worden en dienen op hetzelfde adres te worden terug gebracht.

Indien de organisator ervoor kiest om de barcode scanners en/of notebook computers per post te laten verzenden, worden de verzendingskosten betaald door de organisator. 

De organisator is verantwoordelijk voor verlies, diefstal of schade aan de barcode scanners.