transport | Flanders Eventmaker
Loading...

Tram des tijds

Tram des tijds Op uw locatie Tram des tijds west-vlaanderen Tram des tijds kust   Tram des tijds aan zee

Een authentiek tramvoertuig uit vervlogen tijden, een stukje rollend erfgoed. De tram met tafeltjes heeft plaats voor 30 pers, In deze offerte voorzien wij een extra wagon om voldoende plaats voor ieder te kunnen garanderen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

boottocht

AltAltAltAlt

De haven van Nieuwpoort is de enige natuurlijke haven van de Belgische kust. Het is een getijdenhaven, gelegen aan de monding van de IJzer. Als kleinste haven van de Belgische kust staat Nieuwpoort thans bekend om de hoge kwaliteit en versheid van de aangevoerde vis en garnaal. Door de stijgende populariteit van de watersport werd de jachthaven uitgebreid, waardoor Nieuwpoort zichzelf de grootste jachthaven van de Noord-Europese kust mag noemen.

Uitwaaien op het bovendek of afgeschermd genieten van op het benedendek? De keuze is aan u. Ontdek tijdens de 1-uur durende rondvaart het natuurreservaat “Ysermonding”, de Euro-jachthaven, het Albert I monument, de vismijn, het sluizencomplex “de Ganzepoot” en geniet van een prachtig panorama zicht op de Noordzee Een aanrader voor wie het leven in en rond de haven op een ander manier wil beleven.

Deze activiteit is haalbaar vanaf 30 personen

Gemiddeld duurt deze activiteit 1u uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.

Winchen uit helikopter

Winchen uit helikopter Oostende Winchen uit helikopter west-vlaanderen Winchen uit helikopter kust   Winchen uit helikopter aan zee

Deze activiteit is haalbaar tot ongeveer 8 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 1uur uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.