bezoek Oostende | Flanders Eventmaker
Loading...

Fort Napoleon

Fort Napoleon Oostende Fort Napoleon west-vlaanderen Fort Napoleon kust   Fort Napoleon aan zee

Het fort Napoleon ligt verscholen in de duinen op de Oostendse Oostoever, vlakbij Earth Explorer. Na een 5 jaar durende restauratie, is dit oude militaire bolwerk uit de tijd van Napoleon toegankelijk voor het publiek. Een bezoek aan deze unieke locatie is telkens een verrassing. Je ontdekt er niet alleen het boeiend verleden, ook culturele activiteiten of een ontspannen bezoek aan de bistro of een gastronomisch diner in een exclusief kader behoren tot de mogelijkheden. Nocturnes mogelijk.

Deze activiteit is haalbaar tot ongeveer 25 personen.

Thorntonbank met vissersboot

Thorntonbank met vissersboot Oostende Thorntonbank met vissersboot west-vlaanderen Thorntonbank met vissersboot kust   Thorntonbank met vissersboot aan zee

Scheep in en bezoek het eerste Belgische windmolenpark op zee! Gedurende da vaart zal een gids u vanalles bijbrengen over kustvaart, havensignalistaie, diverse boeien en bakens, expoloratie van vogels en zeezoogdieren,.... Het eindpunt is het windmolenpark op de Thorntonbank op zo'n 30 km buiten de kustlijn. U zal zien : na afloop is uw kijk op de Noordzee helemaal anders. U kan ondertussen volop foto's of filmpjes maken van deze excursie. Een unieke ervaring!

Deze activiteit is haalbaar tot ongeveer 60 personen.

Gemiddeld duurt deze activiteit 5:00 uur, maar dit kunnen natuurlijk aanpassen naar uw wensen.