Handig & budgetvriendelijk

Organisatoren van evenementen hebben vaak hun handen vol met het regelen van tal van zaken, waaronder het beheren van de gastenlijst. Gelukkig biedt onze 'Ticket&Scan'-tool een gemakkelijke oplossing om de gastenlijst te beheren en e-tickets te verzenden. 

Een groot voordeel van onze 'Ticket&Scan'-tool is de veiligheid en betrouwbaarheid van de ticketing. Elk ticket heeft een eigen nummer en unieke barcode, waardoor fraude wordt voorkomen en een veilige validatie en controle van de tickets wordt gegarandeerd. 


Op maat aanpasbaar

Wanneer u evenementen organiseert, is het belangrijk om uw gasten de best mogelijke ervaring te bieden. Een van de manieren waarop u dit kunt doen, is door uw tickets volledig aan te passen aan de stijl en sfeer van uw evenement. Gelukkig biedt de 'Ticket&Scan'-tool een volledig personaliseerbare lay-out voor uw tickets.

U kunt uw eigen logo's, afbeeldingen en kleurenschema's gebruiken om de tickets aan te passen aan uw merk of evenement. Het personaliseren van uw tickets met de 'Ticket&Scan'-tool is niet alleen een geweldige manier om uw evenement te promoten, maar het helpt ook bij het creƫren van een professionele uitstraling


Tickets

Je kunt je tickets snel en gemakkelijk ontvangen als PDF via e-mail! Je kunt ze zelf uitprinten of de barcode op je smartphone tonen voor toegang. Alle informatie wordt automatisch gesynchroniseerd en weergegeven tijdens het onthaal en in de rapportering achteraf, voor een naadloze en stressvrije ervaring.


Meerdere interfaces

Onze app maakt het gemakkelijk en eenvoudig om tickets te scannen met behulp van barcodes. Alles wat je nodig hebt is een laptop, computer, of iPad/iPhone, barcode scanner(s) en de gratis te downloaden software uit de Appstore. Je kunt de tickets scannen met je iPad/iPhone, of je kunt draadloze scanners toevoegen om nog sneller in te checken.

Als je internetverbinding hebt, kun je live data volgen over aantallen bezoekers, inclusief wie aanwezig is, afwezig, of al is vertrokken. Zo kun je ook per uur analyseren wanneer de drukste momenten aan onthaal waren.


Materiaal huren

Flanders Eventmaker maakt het gemakkelijk om alles te regelen: de barcode scanners en/of notebook computers kunnen door de organisator worden afgehaald en dienen op hetzelfde adres te worden teruggebracht. Houd er wel rekening mee dat de organisator verantwoordelijk is voor verlies, diefstal of schade aan de barcode scanners.


Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar het gemak van Ticket & Scan!