Flanders Eventmaker is een professioneel evenementenbureau dat zich richt op het organiseren van onvergetelijke evenementen. Wij geloven in het creëren van maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de behoeften en wensen van onze klanten. Of het nu gaat om een teambuilding, een seminarie, een bruiloft of een ander evenement, ons ervaren team staat klaar om jouw evenement van begin tot eind te organiseren. Van de locatie en catering tot de decoratie en entertainment, wij zorgen voor elk aspect van jouw evenement. Wij zijn trots op onze creativiteit, professionaliteit en passie voor het organiseren van evenementen die jouw gasten nog lang zullen bijblijven. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw volgende evenement kunnen omzetten in een onvergetelijke ervaring.


Het Flanders Eventmaker team bruist van enthousiasme om het perfecte evenement voor jou te organiseren, helemaal op maat gemaakt naar jouw wensen. En alsof dat nog niet genoeg is, voegen we daar nog een vleugje frisse zeelucht aan toe! We kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan!


Oprichter en CEO, Sidney Voet. 

Deze avontuurlijke ondernemer heeft alles gedaan, van het oversteken van de oceaan met zeilboten tot extreem skiën en het pendelen tussen de Polynesische eilanden, was manager van een filiaal voor skibenodigdheden in Val d’Isère en gaf zeil- en surflessen op verschillende locaties. Maar hij besloot uiteindelijk om in 2009 zich te settelen en een bedrijf te starten dat mensen samenbrengt en uitzonderlijke ervaringen biedt: Flanders Eventmaker.

Naast zijn rol als ondernemer is Sidney ook een trotse vader van een prachtige dochter en een plus-vader van een stoere tiener. Samen met zijn vrouw runt hij ook nog eens het bekende familierestaurant Imperial op de Esplanade in De Panne. Een echte duizendpoot dus, die graag tijd maakt voor de mooie dingen in het leven en voor zijn vrienden en familie. 


Ben jij degene die ons team compleet maakt? 

Ontdek hier onze openstaande vacatures.