We can't wait to hear from you!

Neem nu contact met ons
Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor Flanders Eventmaker?

dropdown image

Flanders Eventmaker is een professioneel evenementenbureau dat zich richt op het organiseren van onvergetelijke evenementen. Wij geloven in het creƫren van maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de behoeften en wensen van onze klanten. Of het nu gaat om een teambuilding, een seminarie, een bruiloft of een ander evenement, ons ervaren team staat klaar om jouw evenement van begin tot eind te organiseren. Van de locatie en catering tot de decoratie en entertainment, wij zorgen voor elk aspect van jouw evenement. Wij zijn trots op onze creativiteit, professionaliteit en passie voor het organiseren van evenementen die jouw gasten nog lang zullen bijblijven.

Biedt Flanders Eventmaker teambuildings op maat aan?

dropdown image

Absoluut! Bij Flanders Eventmaker maken we elke offerte op maat op basis van jouw wensen en budget. We vertrekken steeds vanuit jouw offerte aanvraag voor activiteiten of seminaries. Samen met jou gaan we graag op zoek naar een geschikte locatie, catering, transport en eventueel ook overnachtingen. 

Ik wil meer uitleg over de inhoud van de teambuilding.

dropdown image

Na je vrijblijvende offerte aanvraag, bezorgen we je steeds een kostprijssimulatie en een uitgebreide infofiche met meer uitleg over de activiteit, de spelinhoud en meer praktische info.

Ik zoek een teambuilding maar weet nog niet goed welke activiteit ik zou kiezen.

dropdown image

Flanders Eventmaker heeft een breed scala aan originele activiteiten, er is voor elk wat wils. Om je wegwijs te maken in ons aanbod kan je op onze teambuildingspagina een selectie maken op basis van stad, aantal personen en type teambuilding.

Uiteraard helpen wij jou ook graag persoonlijk verder wanneer je advies op maat wenst. Je kan steeds mailen of bellen met onze enthousiaste eventmakers.

Hoe weet ik of een activiteit beschikbaar is op de gewenste datum?

dropdown image

Wanneer je een offerte aanvraagt, krijgen wij onmiddellijk een mail om de beschikbaarheid te controleren. Hiermee staat er uiteraard nog niets vast. Wij kijken wat mogelijk is, dit omdat we vaak met activiteiten zoals zeilwagen rijden moeten opletten met de getijden. 

Op welke locatie kan mijn teambuilding/ seminarie doorgaan?

dropdown image

Bijna al onze evenementen vinden plaats langs de Belgische kustlijn, van De Panne tot Cadzand.

Waar kan ik de prijs van een activiteit vinden?

dropdown image

Als je de exacte prijs wil weten, vraag je best een vrijblijvende offerte aan. Deze mag je binnen de 24 uur verwachten.

Hoe verloopt de facturatie?

dropdown image

Van zodra jouw teambuilding gepland staat en de offerte aanvaard is, zal je een mail krijgen om alle facturatiegegevens aan ons te bezorgen. 

We raden je ook steeds aan om onze algemene voorwaarden door te nemen die je ook in onze offerte zal terugvinden.

Moet ik een voorschot betalen?

dropdown image

Na het invullen van de offerte ontvang je een voorschot factuur van ons.

Kan een geboekte activiteit geannuleerd worden?

dropdown image

Ja, het kan voorkomen dat een evenement om verschillende redenen geannuleerd moet worden. We zullen jullie tijdig op de hoogte houden vanuit onze kant. Als jullie aan jullie kant besluiten tot annulering, verwachten we ook dat jullie dit tijdig communiceren. Houd er rekening mee dat er mogelijk annuleringskosten van toepassing zijn als het evenement voor aanvang wordt geannuleerd.

Ik wil graag bij het Flanders Eventmaker team komen werken? kan dat?

dropdown image

Tuurlijk kan dat! Klik hier voor onze openstaande vacatures.