Het evenementenbureau van de kust!

Bij Flanders Eventmaker zijn we dol op het organiseren van kwalitatieve evenementen voor bedrijven aan de Belgische kust! Of het nu gaat om teambuildings, seminaries, congressen, familiedagen of personeelsdagen, wij hebben het allemaal in huis. Ons ervaren team staat klaar om jouw evenement tot in de puntjes te regelen en er een onvergetelijke ervaring van te maken. 

Dus als je op zoek bent naar een bedrijf dat de perfecte mix van professionaliteit en plezier biedt, dan hoef je niet verder te zoeken! Bekijk ons aanbod en ontdek hoe wij jouw volgende evenement tot een groot succes kunnen maken!


Laat je helemaal gaan in deze ludieke zoektocht met de typische go-cart (billenkar) of onze golfkarretjes . Elk team zoekt zijn weg aan de hand van tips die je meekrijgt en kan punten scoren door zoveel mogelijk vragen juist op te lossen. Je algemene kennis zal op de proef gesteld worden.

Deze ongelofelijke leuke en laagdrempelige activiteit speelt men via ons online platform en  kan in elke badstad en in 3 talen ...
Hierover al eens nagedacht?

Alternatieven

Het zou je maar overkomen, je wilt gaan zeilwagenrijden en er is geen wind of nog erger, het regent pijpenstelen. We zorgen altijd voor een passend alternatief voor je en wat nog sterker is, je betaalt alleen voor de activiteit die plaatsvindt.

Maaltijden

Dat restaurant ziet er op internet wel goed uit, maar is dat wel zo? En kunnen ze wel groepen aan op een vlotte manier?
Na 10 jaar exclusief de kust te bedienen kunnen wij je zeker helpen een kwalitatieve locatie aan te bieden, sterker nog wij kennen de plaatsjes waar je misschien nooit zou komen...

Inschattingsvermogen

Hadden we geweten dat deze locatie toch niet zo ver was, dan hadden beter die bus niet geboekt... of omgekeerd, misschien was dit toch net te ver om iedereen te voet te sturen. we hebben meer dan een uur verloren...
Wij weten wat haalbare afstanden tussen de verschillende locaties zijn. 

Visibiliteit

Als je iets met het bedrijf organiseert dan is herkenning zeker belangrijk, enkele vlaggen, een paar banners,...  al snel een busje vol. Maar wie komt een uurtje op voorhand om alles klaar te zetten en wie ruimt alles op?
Zend uw materiaal op voorhand op en wij maken dat alles klaar staat.

Souvenirs

Foto's zijn belangrijk om de herrinering aan deze mooie dag levend te houden.  Iedereen amusseert zich en jij waarschijnlijk ook. Maar je moet elke 5 min toch even stoppen om enkel foto's te nemen....
Laat de pret niet bederven, onze mensen nemen de ganse dag foto's voor jou.

Facturatie

Je kent vast wel het gevoel: "waar het ik dat ticketje nu gelegd want dat moet nog terugbetaald worden" en "wie had er betaald aan de bar?"
Wij zorgen niet alleen voor een goede kostenberekening voor het event, maar ook voor alle betalingen tijdens het event en bezorgen een overzichtelijke factuur op het eind.


ACTIVITEITEN PER LOCATIE

Al helemaal zeker van jou bestemming? Ontdek dan onze activiteiten per kustgemeente: