Teambuilding

Teambuilding moet méér zijn dan enkel een activiteit. Voor ons gaat het om de totale beleving, een unieke manier om uw medewerkers of realties te belonen. de teambuilding activiteiten...

Seminarie

Wij zorgen voor een volledig pakket: van vergaderruimtes en overnachtingen tot maaltijden en activiteiten op het strand. Een greep uit vergaderlocaties...  

Personeelsfeest

Oud of jong, in familie of als single, iedereen heeft het recht om een unieke dag te beleven op de familiedag.  Bekijk een voorbeeld van een familiedag

 

Brand Activation

De kust trekt duizenden mensen aan, dit is de uitgelezen locatie om uw product op een unieke manier over te brengen naar de klant.

Alternatieven

We weten dat het weer aan de kust niet altijd te voorspellen valt. Bij elke teambuilding activiteit bieden wij een waardig alternatief om uw dag perfect te laten verlopen.

Regen

Bij regenweer voorzien wij steeds een indoor activiteit, maar sommige activiteiten waar we toch nat worden kunnen ook leuk zijn bij lichte regen, dan voorzien wij douches.

Geen wind

Het hoeft niet steeds regen te zijn, een pachtige zonnige dag maar dan zonder wind kan bv bij zeilwagenrijden niet gunstig uitpakken. Dan voorzien wij een andere buitenactiviteit.

WAT DOEN WE

Flanders Eventmaker is een evenementenbureau gespecialiseerd in het organiseren van kwalitatieve evenementen voor bedrijven aan de Belgische kust : teambuildings, seminaries, congressen, familie dagen en personeelsdagen maken o.a. deel uit van ons aanbod.

Na 12 jaar de wereld rond te reizen wil ik mijn passie voor watersport en andere buitenactiviteiten delen met anderen. Dankzij mijn jarenlange ervaring kunnen we zeer goed de haalbaarheid van elke activiteit inschatten. Het gaat er niet om of je een bepaalde activiteid al dan niet hebt gedaan. We willen iedereen een positieve ervaring bezorgen. Mede dankzij onze flexibiliteit kan je bij ons terecht voor een waaier van mogelijkheden.

Met meer dan 8 jaar ervaring wil Flanders Eventmaker ervoor zorgen dat iedereen een onvergetelijke dag beleeft. Wij bieden niet enkel een dienst aan zoals een maaltijd of een drankje, een vergaderzaal of activiteit maar willen een beleving overbrengen. Bij ons geen tourist traps of standaardpakketten. Wij willen u helpen om een evenement te organiseren op basis van uw doelgroep, doelstellingen en budget. Mensen helpen en zo onvergetelijke herinneringen creëren, daar is het ons om te doen. Vertel ons uw wensen en wij maken ze waar. 
 

Proffesioneel , Specialist voor de belgische kust, flexibel en vooruitdenkend.

Creativiteit - 90%

Flexibiliteit - 100%

Bereikbaarheid - 90%

ONZE STERKE PUNTEN

  • Drankpost bij elke activiteit.
  • Ruim gamma aan producten.
  • Begeleiding van begin tot eind.
  • Draaiboek op maat.
  • Alternatief gegarandeerd.

  • Eén aanspreekpunt.
  • Eén factuur.
  • Gespecialiseerd voor de kust.
  • Duidelijk kwaliteitsbeleid.
  • Tal van toplocaties.