Seminarie ruimtes aan zee

Zowat overal in België vindt men seminarie- & MICE -locaties met een mooie groene tuin of een bos in de nabijheid.  
Maar als u met een origineel seminarie uit de hoek wil komen is de kust een ideale optie. 

Uw seminarieruimte met zicht op zee, de koffiebreak op het strand, lunchen tussen de duinen, brainstormen op een boot op zee..., het kan allemaal.
Flanders Eventmaker is gespecialiseerd in Seminaries aan de Belgische kust.

Graag stellen wij uw seminarie pakket samen, met een mooi evenwicht aan concentratie en onspanning.
Van De Panne tot Knokke hebben unieke en originele vergaderlocaties ter beschikking, unieke overnachting mogelijkheden en leuke teambuilding activteiten.
Ook op culinair gebied kan de kust u zeker nog verrassen.

We helpen u graag naar een uniek en cretieve samenstelling van uw 2-3 daagse.... uw vergaderzaal hoeft niet altijd in een hotel te zijn, waarom niet eens vergaderen op de top van een gebouw, in een kunstgalerij of op het strand.

Als u dan toch de moeite doet om tot aan zee te komen voor uw meeting, wees dan zeker dat uw mensen "de zee" ook gezien of beleefd hebben.

Vergeet niet : "Aan de kust komen steeds frisse ideeën aanwaaien!"

Een selectie uit de seminarielocaties

Vergaderzaal met zicht op zee

Unieke locatie aan zee met ruime, aangename vergaderzalen met zicht op zee. Elke zaal is voorzien van alle nodige audiovisuele benodigdheden.

VIEW DETAILS

Rooftop meetingroom halve dag

Deze uniek zaal bovenop het dak van private kantoorruimtes biedt een prachtig zicht over de regio en is volledig uitgerust voor uw meeting.

VIEW DETAILS

moderne polyvalente ruimte

opkuis inbegrepen meubilair aanwezig

VIEW DETAILS

Aula op de haven

Huur Aula + ProjectiePapier en schrijfgeriefElektriciteitsaansluitingen voor laptops, smartphones, …Koffie, thee, water, gebakje, fruit in de piramideWifi

VIEW DETAILS

Galerij met zicht op zee

Een adembenemende en inspirerende omgeving voor uw meeting, met een ongelofelijk frontaal zeezicht.Een plek waar je kan genieten van kunst, design en food.

VIEW DETAILS

Vergaderruimte met zeezicht

De volledig ingerichte seminarieruimte beschikt niet alleen over alle denkbare accessoires en av-materiaal voor een vergadering maar ligt tevens op een extra-ordinaire locatie op het strand met een 100% zeezicht. Indien het weer het ons toelaat kunnen we zelf uw vergadering op het strand organiseren

VIEW DETAILS

Unieke locatie

Het staat als een baken op de dijk van de badplaats en is een levende herinnering aan de bruisende Belle Epoque met haar unieke architectuur.Deze locatie biedt plaats aan 14 personen. Er zijn 7 slaapkamers (sommige met zee-en duinzicht) met telkens een dubbelbed ,TV, een eigen doucheruimte en WC.

VIEW DETAILS

Alternatieven

We weten dat het weer aan de kust niet altijd te voorspellen valt. Bij elke teambuilding activiteit bieden wij een waardig alternatief om uw dag perfect te laten verlopen.

Regen

Bij regenweer voorzien wij steeds een indoor activiteit, maar sommige activiteiten waar we toch nat worden kunnen ook leuk zijn bij lichte regen, dan voorzien wij douches.

Geen wind

Het hoeft niet steeds regen te zijn, een pachtige zonnige dag maar dan zonder wind kan bv bij zeilwagenrijden niet gunstig uitpakken. Dan voorzien wij een andere buitenactiviteit.