Garnaal kruien in Op uw locatie

Op uw locatie
10 - 15
03:00:00

Omschrijving

Stap in de laarzen van de traditionele garnaalvissers en degusteer je eigen vangst! Belgische grijze garnalen, kleine heerlijkheid van bij ons, worden al sinds jaar en dag op traditionele manier gekruid en vervolgens ambachtelijk bereid, tenminste als een echte garnalenkruier zijn ding doet. Deze mensen hebben de know-how om deze grijze delicatesse op de juiste manier uit de Noordzee te halen en te bereiden. Elke kruier heeft dan ook zijn eigen geheim recept en zweert bij het zijne. Menig groot restaurateur en kenner zal dan ook beamen dat een vers gevangen en gekookte lauwe garnaal één van 's werelds grootste delicatessen is. Volledig anders dan de gecommercialiseerde garnaal die door kustvisservaartuigen wordt binnengehaald. Dompel je onder in deze mooie Belgische traditie! !!LET OP!! Deze activiteit kan enkel plaatsvinden 2 uur voor laagwater Bij mooi weer en niet teveel wind Enkel mogelijk van April tot midden oktober Slecht weer? Wij hebben steeds een alternatief voor u klaar, of kies zelf een plan B uit onze activiteiten.

Benodigdheden

Eventueel reservekledij. Diepvrieszakjes met koelbox en koelelementen (Verser dan dit kun je garnalen niet vangen, er zitten dan ook geen bewaarmiddelen op, bewaar ze koel!)

Inbegrepen

Visserspakken. Koken en degustatie met lokaal biertje. Alle nodige materiaal. Lesgevers en /of begeleiders. Geleverd op locatie. Administratieve kosten.

Garnaal kruien in West-Vlaanderen?

VRAAG NU MEER INFO AAN!