Chocolade workshop

Beschrijving

Op het programma: - Chocolate experience: prikkelen van smaakpapillen met chocolade shooter- Proeven van diverse gesmolten chocolades- proeven van rauwe cacaoboon- Historiek van chocolade and the making of- Het pellen met de hand van de cacaoboontjes en maken van cacaonibs- Maken van chocolade op basis vanpure cacaonibs en mengen met ruwe rietsuiker- maken van een authentieke chocolade drank zoals de Inca's en Azteken-Verwerken van de gemaakte chocolade in pure tabletten en verpakken

type activiteit: 
Deze activiteit duurt: 
1:30
minimum aantal deelnemers: 
15 personen

Vraag nu meer info aan!

Alternatieven

We weten dat het weer aan de kust niet altijd te voorspellen valt. Bij elke teambuilding activiteit bieden wij een waardig alternatief om uw dag perfect te laten verlopen.

Regen

Bij regenweer voorzien wij steeds een indoor activiteit, maar sommige activiteiten waar we toch nat worden kunnen ook leuk zijn bij lichte regen, dan voorzien wij douches.

Geen wind

Het hoeft niet steeds regen te zijn, een pachtige zonnige dag maar dan zonder wind kan bv bij zeilwagenrijden niet gunstig uitpakken. Dan voorzien wij een andere buitenactiviteit.